Trend

A leggings mégis nadrág? Eláruljuk, hogyan viselhetitek stílusosan

Egyre inkább kezdenek elterjedni a jeggingsek, na, meg a leggingsek. A kérdés már csak az: most akkor melyiket is hordjuk?
vous - 2016.05.18.
A leggings mégis nadrág? Eláruljuk, hogyan viselhetitek stílusosan

Nyáron bizony minden jöhet, ami jeggings, most viszont egyre sűrűbben találjuk szembe magunkat leggingses megoldásokkal is. A leggings nem nadrág és bár elég kényes a téma, sajnos ez az igazság. Persze kényelmes, sőt, talán a legjobb megoldás egy hosszú út során, mégis a női nem nagyon kis százalékának áll úgy, ahogy kell.

Ezt pedig el kell fogadni, mert egész egyszerűen nem minden divatelem működőképes minden testalkaton, ez így van, mióta világ a világ. Persze a Kardashian klán térhódítása óta kezd felborulni mindennemű divatelv, így talán ez is, mégis nem minden mérvadó, vagy éppen követendő, ami tőlük indul.

Hogyan működhet egy leggingses szett, és mikor ajánljuk, hogy inkább felejtsd el, vagy próbálkozz a jeggingsszel? A cikk folytatásából kiderül! KATTINTSATOK IDE!

flashback. rehearsal day for #vsfashionshow Dec. 8th

Kendall Jenner (@kendalljenner) által közzétett fénykép,

JOY & VOUS

A JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek