Trend

Elő a szekrény túlélődarabjaival! – 6 trükk, amivel a legunalmasabb ruhákat is feldobhatjátok

Ez a nadrág divatos. Ez a szoknya divatos volt. Ez a pulcsi divatos lesz újra. Nagyjából így tudnám jellemezni egy ruhadarab életgörbéjét. Mindegyikről elmondható egyszer, hogy a csúcson van, majd elfelejtjük, végül újra feltámad a szekrény mélyéről. Ilyen a divat körforgása, pláne az internet korában, amikor a trendek jönnek-mennek. Kattanj rá(nk)! napunkon megmutatom, melyek azok a trükkök, amikre igazán érdemes rákattanni!

vous - 2016.05.18.
Elő a szekrény túlélődarabjaival! – 6 trükk, amivel a legunalmasabb ruhákat is feldobhatjátok

Ezért már évek óta nem hagyom, hogy az orromnál fogva vezessenek a trendek. Haladok szépen a magam tempójában és csak azokat a darabokat szerzem be, azokat az irányokat követem, amik tényleg tetszenek és jól is állnak.

Azonban vannak olyan divattrükkök, melyekkel minden esetben divatosabb hatást kelthetünk. Adott egy farmernadrág vagy egy klasszikus ing, ami tavaly és 10 éve is pont ugyanannyira volt divatos, mint ma, mégis léteznek olyan kis trükkök, melyekkel modernné, teljesen maivá tudjuk varázsolni ezeket a túlélődarabot. Ezeket a kis praktikákat mutatom ma meg!

Fel az ingujjal!

Tűrjétek fel az ingetek ujját! Sokkal frissebb, modernebb hatást érhettek el. Ha az ingetek túl lágy anyagból készült és nem tudjátok rendesen feltűrni, használjátok az egyik kedvenc trükkömet: húzzatok rá egy hajgumit az ingre, a gumi köré pedig már könnyen fel tudjátok hajtogatni az anyagot.

Forrás:
Hámori Zsófia

Pólóban is lehettek elegánsak!

Egy egyszerű fehér pólót pillanatok alatt elegánssá lehet varázsolni egy klassz, hosszított blézerrel, egy hangsúlyos nyaklánccal és azzal, ha betűrjük a nadrágba.

Forrás:
Hámori Zsófia

Elő a bokával!

A lazább, bővebb farmereteket is viselhetitek igazán nőiesen, csupán egy szép magas sarkú kell hozzá és az, hogy a nadrág szárát picit feltűrjétek! Így máris jobban érvényesül a bokátok.

Forrás:
Hámori Zsófia

Ne csak az ingujjal kísérletezzünk!

A karcsúbb, nőiesebb megjelenés érdekében lehetőség szerint tűrjük be az inget: ha csak az elejét húzzuk be a nadrágba, elérhetjük a kívánt modern, trendi hatást.

Forrás:
Hámori Zsófia

Jó, ha egy öv mindig kéznél van!

Oversize pólóknál, bő ruháknál alapszabály, hogy a nőies forma végett a derekat hangsúlyozni kell! Erre jó megoldás egy öv, ami mindig kéznél van! Válasszatok valamilyen, a megszokottól eltérő övkötési technikát a még izgalmasabb hatás érdekében.

Forrás:
Hámori Zsófia

Hordjatok sálakat!

Egy sál mindig jó szolgálatot tesz: véd a hűvös estéken, miközben nagyszerűen fel lehet vele dobni egy egyszerű szettet is.

Forrás:
Hámori Zsófia
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.