Egyéb kategória

Így zajlott az Eurovíziós Dalfesztivál – mutatjuk az 5 kedvencünket

Végre! Kezdetét vette a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál, ahol idén Freddie-nek szurkolhat Magyarország. Mi már nagyon izgulunk, várjuk az eredményhirdetést, de addig is mutatjuk, hogy szerepelt Freddie, sőt, kiválasztottuk az 5 kedvenc produkciónkat.
vous - 2016.05.14.
Így zajlott az Eurovíziós Dalfesztivál – mutatjuk az 5 kedvencünket

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én minden évben a tévé előtt ülve izgulok a magyar indulóért. Most sincs ez másképp, kíváncsian várom, hogy a VOUS egyik nagy kedvence, Freddie milyen helyezést ér majd el.

Addig is mutatjuk, hogy szerepelt, valamint összegyűjtöttük nektek a mi 5 kedvencünket.

Így szerepelt Freddie

Freddie viszonylag hamar, ötödikként lépett a dalverseny színpadára. Nemcsak ő, hanem az egész magyar csapat szuper volt, sőt, a végén Freddie még üzent is a hazai nézőknek: „Magyarország, nagyon szeretünk!” Hát, a mi szívünket újra elrabolta – reméljük, hogy Európáét is. Nagyon szurkolunk, hajrá, Freddie!

Íme, a VOUS 5 kedvence:

Oroszország – elképesztő vizuális effektek

Svédország – mi elolvadtunk a 17 éves sráctól

Ausztrália – az egyik legnagyobb esélyesnek tartják

Lengyelország – nagyon fülbemászó a dallam

Bulgária – egy igazi csajos dal

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.