Egyéb kategória

„Ezzel felrobbantjuk kint a színpadot!” – az AWS képviseli Magyarországot az Eurovízión

Szombat este kiderült, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon az AWS fogja Magyarországot képsivelni. Nemcsak a banda, de a nézők is nehezen fogták fel, hogy ők nyertek, annak ellenére, hogy sokan úgy gondolják, az AWS-el végre komoly eredményeket érhet el Magyarország az Eurovízión.

vous - 2018.02.26.
„Ezzel felrobbantjuk kint a színpadot!” – az AWS képviseli Magyarországot az Eurovízión

A nézőktől az AWS kapta a legtöbb szavazatot, így a Viszlát nyár lett Magyarország legjobb dala, és így az AWS képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon május 8. és 12. között Lisszabonban.

A fiatalokból álló, korábban a nagyközönség előtt kevéssé ismert metálzenekar több mint tíz évvel ezelőtt alakult. A Viszlát nyár című dal zenéjét Kökényes Dániel és Brucker Bence gitáros, Schiszler Soma basszusgitáros és Veress Áron dobos szerezte, a szöveget az énekes Siklósi Örs írta.

Forrás:
MTI Fotó: Bruzák Noémi

Örs, a show-műsor után, A Dal – Kulissza című műsorban elmondta:

egyelőre nem tudják felfogni, mi történik velük. Mint a zenekar tagjai elmondták, most az ünneplés következik, utána aztán nagyon intenzív munkás időszak fog elkezdődni.

Forrás:
MTI Fotó: Bruzák Noémi

Örs arckifejezése azóta modhatni mémmé vált, látszott rajta a teljes döbbenet! 

A kommentelők vegyes érzésekkel fogadták a hírt, akadnak, akik szerint rendkívül jó, hogy a srácok képviselik hazánkat

Nem ismertem a számot de még mindig ez a legjobb! Hajrá, fiúk!

El sem hiszem, hogy ezt a pillanatot is megéltük, hogy 2006 után ismét van egy ütős metálegyüttes az Eurovízión.. .Ráadásul most egy olyan, ami Magyarországot képviseli… 

Ez az!!! Ezzel felrobbantjuk kint a színpadot, és, aki azt mondja, hogy ez a műfaj lejárt, azon csak röhögni tudok 

grupik-a-backstage-ben-avagy-igy-latja-a-rajongo-csajokat-egy-zeneszbaratno-sarkadi-nikolett1

Grupik a backstage-ben? – avagy így látja a rajongócsajokat egy zenészbarátnő 

Zenészbarátnőnek lenni kicsit olyan, mint hercegnőnek lenni. Kívülről izgalmasnak és menőnek tűnik, amiről sok lány álmodozik, de persze – mint mindennek – ennek is megvannak a nehézségei és a hátrányai. Gondolok itt a vidéki turnékra, a fesztiválszezonra, és persze a rajongócsajokra…

De akad olyan is, aki szerint nem volt jó választás az AWS

 Jó, jó ez otthon a garázsban….de az eurovizióra??? Sajnos nagyon mellé fogott aki erre szavazott… 

Nem a dallal van a bajom, hanem azzal hogy volt jobb is! 

Ez nem dal!! Artikulálatlan ordítás. Ennél bármelyik döntősnek jobban örültem volna, s bármelyikük akár a döntőbe is juthatott volna.. de ez?! 

Mi imádjuk az AWS dalát, szerintünk méltó képviselői lesznek hazánknak, nagyon szorítunk nekik! Írjátok meg, hogy nektek hogy tetszik a dal!

Címkék: #aws #eurovízió
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.