Egyéb kategória

A menyasszony rémálma: így ne viselkedjetek egy esküvőn!

Nem is gondoljátok, milyen könnyen válhat belőletek idegesítő vendég egy esküvőn. Gondolom, ti sem szeretnétek megkeseríteni a menyasszony életét, főleg, ha egy rokonotokról vagy barátnőtökről van szó. Ha nem találjátok az idegesítő embert a lagzin, lehet, el kell gondolkodnotok: lehet, hogy pont ti vagytok azok.
vous - 2016.05.14.
A menyasszony rémálma: így ne viselkedjetek egy esküvőn!

Arról írtunk nektek, hogy mely esküvői pillanatokról tilos posztolnotok, de ha nem a ti nagy napotokról van szó, ügyelnetek kell arra, hogyan is viselkedtek. Könnyen elkerülhetitek az idegesítő vendég szerepét, ha kicsit odafigyeltek. A Purewow most összegyűjtötte, hogyan nem szabad viselkednetek egy esküvőn.

Forrás:
pexels.com
  • A meghívás idején felhőtlenül örültök annak, hogy VÉGRE valaki meghívott titeket az esküvőjére.
  • Az utolsó pillanatban közlitek, hogy visztek +1 főt.
  • Nem győzitek bombázni a menyasszonyt ruhával kapcsolatos kérdésekkel. Mibe mehettek, mibe nem? Csajok, a menyasszonyt ne fárasszuk ilyenekkel! Ezeket semmiképp se viseljétek más nagy napján!
  • Behisztiztek, hogy le volt beszélve, kinek fogja dobni a csokrot.
  • Annak ellenére, hogy megkaptátok, miben nem szeretné a menyasszony, hogy menjetek, mégis tiltott darabot választotok, mert olyan jól néztek ki benne.
  • A ceremónia idején folyamatosan fotóztok. A hangot pedig nem veszitek le a telefonról.
  • Állandóan ráléptek a menyasszony ruhájára, ami elsőre még megbocsátható.
  • Részegre isszátok magatokat, majd lehúztok még egy italt.
  • Kéritek a kedvenc számotokat kb. tízszer.
  • Ultragáz módon táncoltok, ami a násznépnek is feltűnik.

Legyetek figyelmesek a menyasszonnyal, hiszen ez a nap az övé!

Egyébként ti mit gondoltok, mi a fontosabb? A vendég vagy az ifjú pár érezze jól magát az esküvőn? Andi, aki szerencsés menyasszonynak tudhatja magát, válaszol nektek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.