Egyéb kategória

Kiss László tettestársa nem kér bocsánatot, inkább perel

Újabb fordulatot vett az ötven évvel ezelőtti nemi erőszak története. Kiss László bocsánatot kért egykori áldozatától, Takáts Zsuzsannától, de tettestársai közül Várszegi Lajos továbbra is hallgat, Lantos László pedig perrel fenyegetőzik.
vous - 2016.05.13.
Kiss László tettestársa nem kér bocsánatot, inkább perel

A férfi a Borsot készül beperelni, mert a lap lehozott egy levelet, melynek végén az író egykori áldozatok jelentkezését várja, akik közt „biztos voltak fiúk is, nekik még nehezebb erről beszélni.” Lantos László erre így reagált:

Engem becsületemben megsértettek azzal, hogy a leírtak szerint homoszexuális vagyok.

Az egykori sportoló ezért a Borsot személyiségi jogok megsértése és becsületsértés miatt perli, valamint a rendőrségen is feljelentést tesz.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.