Egyéb kategória

Nem találjátok ki, kinek a bőrébe bújik Hermione után Emma Watson!

Bár A szépség és a szörnyeteg egész estés mozifilmre még várnunk kell, egy izgalmas hírt hoztam a film főszereplőjéről. Természetesen mindenki azt találgatta eddig, ki fogja alakítani a szépséges Belle-t. Én már tudom, két sorral lejjebb pedig már ti is tudni fogjátok.
vous - 2016.05.12.
Nem találjátok ki, kinek a bőrébe bújik Hermione után Emma Watson!

Dobpergés… Emma Watson már aláírta a szerződését Belle szerepére. A film készítői elmondták, azért Emmát választották, mert nemcsak gyönyörű, hanem a belső szépségével, ragyogásával is hozzá tud tenni a karakterhez. Teljesen egyetértek.

Sajnos a film megjelenésének dátuma egyelőre ismeretlen, az viszont már biztos, hogy a szörnyeteget a Bérhaverok és Pixels sztárja, Josh Gad fogja alakítani.

Érdekes, hogy egy másik Disney-karaktert, Szörnyellát pedig Emma Stone fogja játszani a 101 kiskutya élőszereplős filmjében. Ezek az „Emmák” tudnak valamit.

Forrás:
AFP
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.