Egyéb kategória

Végre megérkezett a nyakörv, ami lefordítja a nyávogást

A cicák öntörvényűek, így nehéz rajtuk kiigazodni. Hamarosan azonban minden szavukat, illetve nyávogásukat megérthetjük. Egy olyan nyakörvet fejlesztettek ki, ami lefordítja a macskanyávogást emberi szóra. Ööö, igen.
vous - 2016.05.10.
Végre megérkezett a nyakörv, ami lefordítja a nyávogást

A Catterbox nevű cég egy angol reklámügynökséggel együttműködve megálmodott egy nyakörvet, ami lefordítja emberi nyelvre a macskák nyávogását, ám arra nincs garancia, hogy a cicus valóban azt mondja, amit a gép lefordít.

A fejlesztők azonban mielőtt megalkották volna a nyakörvet, évekig tanulmányozták a cicák viselkedését, valamint a különböző nyávogásokat, erre alapozzák a nyakörv sikerességét.

Én kicsit szkeptikus vagyok a nyakörvvel kapcsolatban, és különben is, maradjanak meg a cicusok ilyen rejtélyes kisállatoknak.

Ti mit gondoltok?

Címkék: #állat #cica #macska
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!