Egyéb kategória

Kulka János állapota sokat javul – biztató információk a színészről

Egy hónap telt el azóta, hogy Kulka Jánost április 13-án életveszélyes állapotban kórházba szállították. Egy egész ország összerezzent, akkor még nem tudtuk, a színész stroke-ot kapott. Azóta szerencsére Kulka János állapota folyamatosan javul.
vous - 2016.05.10.
Kulka János állapota sokat javul – biztató információk a színészről

Ahogy megírtuk nektek, Kulka Jánost április közepén agyi érkatasztrófa miatt szállították kórházba. Az életveszélyes állapotban lévő színészről akkor még nem lehetett sokat tudni, majd a kórház és Kulka családja is közleményben tájékoztattak a színész hogylétéről.

Kulka János viszonylag rövid időn belül kikerült az intenzív osztályról, rohamosan javult az állapota, orvosai sem számítottak ilyen ütemű gyógyulásra.

A színész már kommunikál, mozgatja a végtagjait és viccelődik az ápolókkal. A Bors információi szerint pedig már egyedül sétálgat.

Hogyan válik közprédává a védekezésre képtelen közszereplő?

A bulvár nem az ördögtől való dolog, de ettől még ijesztő látni, hogyan indul be a katasztrófaturizmus egy-egy tragédia kapcsán, és miként beszélnek ezek a színes-szagos lapok azokról, akik képtelenek megvédeni magukat – szól egy korábbi cikkünk, amit ide kattintva olvashattok.

Az, hogy mi vezetett Kulka stroke-jához, nem tudni. Azért is meglepő a színész betegsége, mert köztudottan egészségesen él és odafigyel magára. Ám az mindenképpen biztató, hogy sorra érkeznek a színész javulásáról szóló információk.

Ajánlott cikkek