Egyéb kategória

Kulka János állapota sokat javul – biztató információk a színészről

Egy hónap telt el azóta, hogy Kulka Jánost április 13-án életveszélyes állapotban kórházba szállították. Egy egész ország összerezzent, akkor még nem tudtuk, a színész stroke-ot kapott. Azóta szerencsére Kulka János állapota folyamatosan javul.
vous - 2016.05.10.
Kulka János állapota sokat javul – biztató információk a színészről

Ahogy megírtuk nektek, Kulka Jánost április közepén agyi érkatasztrófa miatt szállították kórházba. Az életveszélyes állapotban lévő színészről akkor még nem lehetett sokat tudni, majd a kórház és Kulka családja is közleményben tájékoztattak a színész hogylétéről.

Kulka János viszonylag rövid időn belül kikerült az intenzív osztályról, rohamosan javult az állapota, orvosai sem számítottak ilyen ütemű gyógyulásra.

A színész már kommunikál, mozgatja a végtagjait és viccelődik az ápolókkal. A Bors információi szerint pedig már egyedül sétálgat.

Hogyan válik közprédává a védekezésre képtelen közszereplő?

A bulvár nem az ördögtől való dolog, de ettől még ijesztő látni, hogyan indul be a katasztrófaturizmus egy-egy tragédia kapcsán, és miként beszélnek ezek a színes-szagos lapok azokról, akik képtelenek megvédeni magukat – szól egy korábbi cikkünk, amit ide kattintva olvashattok.

Az, hogy mi vezetett Kulka stroke-jához, nem tudni. Azért is meglepő a színész betegsége, mert köztudottan egészségesen él és odafigyel magára. Ám az mindenképpen biztató, hogy sorra érkeznek a színész javulásáról szóló információk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.