Egyéb kategória

Régi sminktrend tér vissza a ’90-es évekből – nem biztos, hogy örülünk neki

Láttunk már egyet s mást smink terén, talán durvábbakat is, mint a szivárványszempilla, de annyira '90-es éveknek érzem, hogy újra hódítanak a szivárványos pillák, hogy muszáj megmutatnom nektek.
vous - 2016.05.08.
Régi sminktrend tér vissza a ’90-es évekből – nem biztos, hogy örülünk neki

Nem is olyan régen Bogi, junior szerzőnk már bevezetett titeket a szivárványos világba, a színes szempilláknak is ott lenne a helyük. Ez a meghökkentő trend újra hódít. A ’90-es évek közepén élte fénykorát a szivárványszempilla, 2016-ban azonban ismét visszatért, pedig jobban tette volna, ha a múltban marad. Felnőtt nőkön kevésbé tudom elképzelni, leginkább egy anya-lánya „kipróba-délutánra”, mókázásképpen.

Persze ki-ki döntse el, mennyire tetszik ez a régi/új trend. Egy biztos: sok színes szempillaspirálra lesz szükség, vagy sok szemhéjporra.

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.