Egyéb kategória

Ruhadarabok, amiket semmiképp ne viseljetek egy esküvőn

Vannak, akik egyenesen utálnak esküvőre járni, mert az öltözködéstől kezdve, az ajándékokon át a tökéletes frizuráig minden kiborítja őket, mert túl sok macerával járnak. De talán még többen imádják ezt, mivel ezen a napon végre kiöltözhetnek. Azonban nem mindegy, milyen ruhát veszünk fel ilyenkor, vannak olyan darabok, amiket mindenképp mellőzni kell egy esküvőn.
vous - 2016.05.05.
Ruhadarabok, amiket semmiképp ne viseljetek egy esküvőn

Andi abban a szerencsés helyzetben van, hogy épp készülődik az esküvőjére, aminek apropóján több esküvővel kapcsolatos cikket is írt nektek. Leírta már, mi egy menyasszony legnagyobb rémálma, valamint a nagy nappal kapcsolatos elvárásokról is beszélt. De nekünk, vendégeknek, miben kell megjelennünk, hogy ne készítsük ki a menyasszonyt? A Purewow és én válaszolunk!

Fehér ruha

Talán ez az, amit mindenki tud, hogy a fehér ezen a napon csakis a menyasszony színe. Mit szólnátok, ha a ti esküvőtökön a barátnőtök is fehérben pompázna? Lehet, hogy nem repesnétek az örömtől. Ha nagyon muszáj, akkor viselhetitek, de néhány dologra nagyon oda kell figyelnetek!

Esküvőn fehéret? Miért ne?!

Nyugodtan viseljetek fehér színt, ha jól csináljátok, remélhetőleg sértődés sem lesz belőle, mert nem fogjátok túlöltözni a menyasszonyt és nem viszitek el a show-t. Egy dologra viszont mindenképp figyeljetek: nagyon ügyeljetek arra, hogy ne ugyanolyan fehér legyen a ruha, mint a menyasszonyé! A cikket ide kattintva elolvashatjátok!

Túlságosan kivágott ruha

Még ha tökéletesen is áll rajtatok egy szexi, kivágott ruci, kérlek titeket, ne azt válasszátok erre az alkalomra!

Csilingelő ékszerek

A hétköznapokon szerintem még elmegy, ha csilingelünk hébe-hóba. De egy esküvőn? Picit furán jönne ki, ha a vacsora közben folyton minket hallgatna az asztalunk, ahogy csattogunk a karkötőnkkel vagy az óránkkal.

Túlságosan magas sarkú szandik vagy cipők

Tudom, ez az az alkalom, amikor végre kitehettek magatokért, felvehetitek a csodatopánt és végigvonulhattok az emberek előtt, hiába nem ti vagytok a középpontban. De ne a legmagasabb szandált válasszátok ki, ha nem akartok elesni a terem közepén! Ne feledjétek, hogy egész éjjel talpon kell lennetek, sőt, végig kell táncolnotok az estét.

Túl rövid ruci

Forrás:
instagram.com/skyhighheel

Biztosan szívesen bemutatnátok az újonnan beszerzett koktélruhátokat. El kell keserítselek titeket: ha a tükörben úgy látjátok, hogy teljesen megfelel a hossza, ne vegyétek ezt biztosra. Ha leültök, vagy ha lépcsőznötök kell, lehet, hogy már kivillan belőle a popsitok.

Fekete szett

Ha nem szeretnétek gyászolni az ifjú pár boldogságát, semmiképp ne válasszatok fekete szettet. Talán a menyasszony is megköszöni, ha senkit nem lát feketében – kivéve persze, ha ő maga is fekete esküvői ruhában pompázik.

Fekete esküvői ruhában állt oltárhoz a menyasszony

Egy beauty blogger, Sophie Cachia fekete esküvőt tartott. Az egyedi színválasztással pedig elérte, hogy mindenki a ruhájáról beszéljen. A díszlet, sőt a koszorúslányok is feketébe borultak, de a menyasszony ruhája mindent vitt! Ide kattintva megnézhetitek a szettjét!

Arról már hallottatok, hogy valaki az esküvője napján borotválta kopaszra a fejét? Eszméletlen!

Ajánlott cikkek