Egyéb kategória

Várkonyi Andreát váratlanul érte a TV2 Facebook-bejelentése

Várkonyi Andreát nem érte villámcsapásként az a hír, hogy távoznia kell a Tényekből, azt viszont igenis nehezményezte, hogy a Facebookról kellett megtudnia utolsó munkanapjának időpontját – írja a Blikk.
vous - 2016.04.28.
Várkonyi Andreát váratlanul érte a TV2 Facebook-bejelentése

Azt már pár napja megírtuk nektek, hogy Gönczi Gábor és Marsi Anikó együtt fogja vezetni a Tényeket a TV2-n. De az mennyire durva már, hogy Várkonyi Andrea az interneten értesült ennek időpontjáról! A Blikk legalábbis arról számolt be, hogy a híradós tisztában volt vele, hamarosan távoznia kell székéből, de nem azt várta volna a csatornától, hogy egy Facebook-posztból tudja meg, jövő héttől Marsi Anikó kerül a helyére.

A lapnak a TV2 munkatársa nyilatkozott, aki elmondta, hogy a műsorvezetőt teljesen lesújtotta, amikor meglátta azt a Facebook-posztot.

Megalázva érezte magát, hogy tizennégy évnyi híradózás után annyit nem érdemelt, hogy személyesen közöljék vele mindezt.

Várkonyi Andrea 14 évig volt a Tények háziasszonya, ezután pedig majd a megújult Naplóban láthatjuk a képernyőn, aminek pontos indulásáról még nincsenek információk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.