Egyéb kategória

Várkonyi Andreát váratlanul érte a TV2 Facebook-bejelentése

Várkonyi Andreát nem érte villámcsapásként az a hír, hogy távoznia kell a Tényekből, azt viszont igenis nehezményezte, hogy a Facebookról kellett megtudnia utolsó munkanapjának időpontját – írja a Blikk.
vous - 2016.04.28.
Várkonyi Andreát váratlanul érte a TV2 Facebook-bejelentése

Azt már pár napja megírtuk nektek, hogy Gönczi Gábor és Marsi Anikó együtt fogja vezetni a Tényeket a TV2-n. De az mennyire durva már, hogy Várkonyi Andrea az interneten értesült ennek időpontjáról! A Blikk legalábbis arról számolt be, hogy a híradós tisztában volt vele, hamarosan távoznia kell székéből, de nem azt várta volna a csatornától, hogy egy Facebook-posztból tudja meg, jövő héttől Marsi Anikó kerül a helyére.

A lapnak a TV2 munkatársa nyilatkozott, aki elmondta, hogy a műsorvezetőt teljesen lesújtotta, amikor meglátta azt a Facebook-posztot.

Megalázva érezte magát, hogy tizennégy évnyi híradózás után annyit nem érdemelt, hogy személyesen közöljék vele mindezt.

Várkonyi Andrea 14 évig volt a Tények háziasszonya, ezután pedig majd a megújult Naplóban láthatjuk a képernyőn, aminek pontos indulásáról még nincsenek információk.

Ajánlott cikkek