Egyéb kategória

Nem mindennapi trükkel vált a család tagjává az örökbe fogadott kisfiú

Felnőttkorunkra már tudjuk, hogy nem a vérrokonság tesz bennünket igazán családdá, hanem a szeretet és a kötődés, amit egymás iránt érzünk. Tristan Jackobson megható története még inkább rá fog ébreszteni bennünket erre, aki egy limonádéstand felállításával vált hivatalosan is szülei gyermekévé.
vous - 2016.04.27.
Nem mindennapi trükkel vált a család tagjává az örökbe fogadott kisfiú

A kilencéves Tristant születése óta Donna Davis és férje nevelik, mivel biológiai anyja nem tudott gondoskodni róla. Davis és férje boldogan fogadták be Tristant az otthonukba, és 2014-ben a legális gyámjává is váltak, habár a házaspárnak nem volt pénze arra, hogy végigcsinálja a hivatalos örökbefogadási procedúrát.

Annak ellenére, hogy a család igyekezett kevesebbet költeni, a hivatalos örökbefogadás csak távoli álom volt számukra – egészen addig, ameddig a fiatal Tristan úgy nem döntött, hogy a kezébe veszi az irányítást.

A fiú felállított egy limonádéstandot Springfieldben, a házuk közelében, hogy megszerezze a tízezer dollárt, ami ahhoz kell, hogy az örökbefogadás hivatalossá váljon. A fiatal Tristan története futótűzként terjedt, így 7100 dollárt keresett – ebből 6500 csak a limonádéárusításból jött be! Édesanyja pedig ezenkívül létrehozott egy YouCare nevű adománygyűjtő oldalt is, ahol pénzt lehetett utalni Davisék számára, hogy végre hivatalosan is egy család lehessenek. Pár nap alatt a Tristan által összegyűjtött összeg felugrott 18 000 dollárra.

Forrás:
Pexels

„A szívünkben ő a mi gyermekünk – nyilatkozta Donna a KY3-nak. – Bárki bármit mond, ezen semmi sem változtat. Ráadásul ő is szeretne legálisan is a család részévé válni.”

Mondhatjuk, hogy ez a történet boldog véget ért, hiszen az anyagi problémák már nem állnak a család útjába. Az internetnek és a közösségi médiának köszönhetően Amerika összes polgára részt vehetett abban, hogy sikerre vigye az ügyet és összehozzon egy családot.

Tristan pedig a nem várt sikeren felbuzdulva azt tervezi, hogy jövő héten is kinyitja limonádéstandját.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.