Egyéb kategória

Kihagyhatatlan filmek női ruhába bújt férfi főszereplőkkel

A filmirodalomban nem ritkák az olyan alkotások, amelyekben férfi színészek bújnak női ruhába. A karakterek motivációja változatos: van, aki szoknyában menekül, más így jut munkához, és van, aki nőnek öltözve válik a legjobb apává. Szubjektív válogatásunk a legjobbakból.
vous - 2016.04.26.
Kihagyhatatlan filmek női ruhába bújt férfi főszereplőkkel

Robert De Niro évtizedekig elismert drámai színészként volt elkönyvelve, hiszen olyan klasszikusokkal írta be magát a filmtörténelembe, mint a Taxisofőr, a Dühöngő bika vagy a Keresztapa. A 2007-es Csillagpor című mesefilmben viszont megmutatta, hogy nagyon is tud komédiázni. Az általa alakított Shakespeare nevű marcona kalózkapitányról ugyanis kiderül egy s más.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Kultjelző oldalára!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.