Egyéb kategória

Készítsetek nem mindennapi képeket a koszorúslányaitokkal!

A koszorúslányokat a menyasszony legtöbbször a közeli barátnői közül választja. Velük már rengeteg mindent átélt, jobb-rosszabb pillanatokat, vicces-nehéz helyzeteket egyaránt. A való életben kizárt, hogy a merevség jellemezné ezeket a kapcsolatokat, akkor miért kellene, hogy az esküvői fotók mégis ezt adják vissza? Térjetek el a megszokottól, készítsetek olyan képeket a nagy napon, amelyek hűen tükrözik a barátságotokat!
vous - 2016.04.23.
Készítsetek nem mindennapi képeket a koszorúslányaitokkal!

A csokordobás természetesen maradjon a repertoárban, de a beállított képeken hagyjátok el a korábbi kompozíciókat. Hívjátok plusz segítségként akár a gyűrűt, akár a fátylat. A megszokott pózok helyett mókázzatok, legyetek igazán boldogok, ragyogjon hatalmas nevetés az arcotokon, a szolid mosolyt felejtsétek el! Ha még ezek után sincs ihletetek, ezek a képek a segítségetekre lehetnek.

Ceremónia előtti pillanatok

Plusz kellékek

Elkapott pillanatok

Gyűrű a középpontban

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.