Egyéb kategória

Ki mondta, hogy a menyasszonyi csokor csak virágból lehet?

Közeleg az esküvőtök, és el kéne döntenetek, hogy milyen legyen a csokrotok? Ráadásul rögtön több csokorra is kell gondolnotok, hiszen egyet eldobtok, kettőt pedig a szülőknek adtok. De mi van, ha a virág nektek egyszerűen túl snassz?
vous - 2016.04.24.
Ki mondta, hogy a menyasszonyi csokor csak virágból lehet?

Semmi pánik, ma már gyakorlatilag bármiből készülhet csokor, és meglepően sokan élnek is a lehetőséggel. Egészen személyre szabhatjátok a csokrotokat, attól függően, mi tetszik nektek, miben ismertek önmagatokra. Hoztam is nektek néhány inspirációt az Instagramról, hátha meglelitek köztük a saját alternatív menyasszonyi csokrotokat is.

Gyöngyös bokréta

A gyöngy szerelmeseinek való csokorba nem csak fehér, gyakorlatilag bármilyen színű gyöngyválogatás kerülhet. Lehet letisztult, gazdagon díszített, és bohém színes is.

Papíros-tekeredett

Nekem nagyon tetszik a régies, besárgult lapokból készült, antik hatású virágcsokor. Ezt egyébként otthon sem nehéz elkészíteni, megér egy próbát, ha igazán személyes menyasszonyi csokrot szeretnétek. Már csak azért is, mert családi levelekből, jókívánságokból is állhat a csokrotok.

A textilcsoda

Ezt a legkönnyebb a személyiségetekhez igazítani, hiszen tényleg csak rajtatok múlik, milyen anyagra esik a választásotok, és milyen színű, mintázatú lesz. Nézzétek csak: két, textilből készült csokrot is hoztam nektek, és látjátok, mégis mennyire mások?

Purple butterfly bouquet from a wedding back in July. #throwbackthursday #ragstorosesflowers

Tanya Rodgers (@ragstorosesflowers) által közzétett fénykép,

Kusza drótvirág a steampunk kedvelőinek

A steampunk kedvelőinek lehet ez a csavart drótcsoda a kedvence. Az biztos, hogy ez osztaná meg leginkább a vendégsereget. Apropó, steampunk csodákat itt szerezhettek be!

Origami csokor

Nagy kedvencem, hiszen végtelenül kifinomult, precíz és kedves darab, ha pedig rabul ejtettek benneteket a papírvirágok, akkor ismerjétek meg Edina munkásságát!

Plasztikcsokor? Miért ne?

Szokatlanabb, mint a többi, de megvan a maga varázsa. Nekem kissé túl hideg, de az üveg és a csillogó dolgok szerelmesei biztosan imádni fogják!

#recycledart #plasticplanet #plasticwaste #plasticmonster

Leanne Stock (@arteplastique) által közzétett fénykép,

Ti melyiket választanátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.