Egyéb kategória

5 gif, amin minden lány magára ismer fodrász után

Vannak olyan pillanatok az életben, amik igazán különleges alkalomnak számítanak és okot adnak az ünneplésre. Új munka, házasság, családalapítás, új autó, új bútor és majdnem elfelejtettem, új frizura. Jó, tudom, az utolsó nem annyira illik ide, elvégre gyakran megtörténik, de azért valljuk be, igenis fontos!
vous - 2016.04.21.
5 gif, amin minden lány magára ismer fodrász után

Nekünk nőknek igenis számít a hajvágás. Sőt, minden újabb frizuránk egy bizonyos életszakaszhoz, állapothoz köthető. Ahogy Nina is írta, szakítás után is rendszeresen vágatjuk a hajunkat, és ez csak egy ok a sok közül.

A fodrászunk gyakorlatilag új lendületet, egyfajta újrakezdést ad az életünknek. Elhisszük, hogy egy hajigazítás segítségével megtisztulhat a létünk és egy teljesen új emberré válhatunk. Ez a nyitja a magabiztosságunknak is. A HelloGiggles segítségével most össze is gyűjtöttem nektek azokat az érzéseket, amiket a fodrásztól kilépve érzünk.

Amikor úgy érezzük magunkat, mint egy flamingó a galambok közt

Forrás:
giphy.com

Ahogyan a szalon tükrében csodálkozva mondjuk : „Ez tényleg az én hajam?”

Forrás:
giphy.com

Amikor mindenről kérdeznek, csak épp az új frizuránkat nem veszik észre

Forrás:
giphy.com

Amikor viszont végre észreveszik!

Forrás:
giphy.com

És amikor mégsem jön össze a tökéletes frizura…

Forrás:
giphy.com

Ismerős helyzetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: