Egyéb kategória

Popsi-kisokos: a ti feneketek milyen alakú?

Ha azt mondják, fenék, akkor általában csak két típus jut eszünkbe: nagy és lapos. De tudtátok, hogy valójában 5 különböző fenékformánk is lehet?
vous - 2016.04.19.
Popsi-kisokos: a ti feneketek milyen alakú?

A plasztikai sebész Matthew Schulman a Women’s Healthnek azt mondja, hogy jó néhány különböző formájú feneket különböztetünk meg. A megfigyelései alapján ezek a következők: négyzet, V alakú, A alakú, kerek és fordított szív. Nektek vajon milyen van?

1. Négyzet alakú fenék

Ez a leggyakoribb forma, különösen a fiatalabb nők körében. Ennél a csípő és a medence gyakorlatilag ugyanolyan széles, így egy viszonylag szögletes formát adnak.

2. Kerek fenék

Azt hiszem, itt a legegyszerűbb, ha Jennifer Lopez és Kim Kardashian fenekére gondoltok. Ők aztán igazán kerek popsival vannak megáldva. Apropó, nagy fenék, ide kattintva megnézhetitek, milyen összefüggést találtak a fenék mérete és az intelligencia között.

LATEX x KIMKARDASHIANWEST.COM

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

3. V alakú fenék

Ennél az alkatnál a csípő keskeny a vállak pedig szélesek, így hátulról a test V alakúnak tűnik.

4. A vonalú fenék

Ez gyakorlatilag a V alakú fenék ellentéte. Itt a csípő szélesebb, mint a vállak, hátulról a test A vonalúnak tűnik.

5. Fordított szív

Ez a típus a tetején laposabb, de alul kigömbölyödik. A fenék és a csípő viszonylag kerek, de a hangsúly a popsi aljára összpontosul. Természetes hatású, Ilyen hátsórésszel leginkább a bikinimodellek rendelkeznek.

Sorry to be all last-minute…but we’re having a #PantyParty TODAY ONLY! Get those 7/$27.50 panties before it’s too late.

Victoria’s Secret (@victoriassecret) által közzétett fénykép,

Ha pedig azt is tudni szeretnétek, milyen farmer passzol a legjobban az alkatotokhoz, nézzétek meg Fanny grafikáit!

Címkék: #fenék #nő #test
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.