Egyéb kategória

Így ragyogjon mindig a fehér tornacipőtök!

Nektek is mindig a fehér cipellőkön akad meg a szemetek? Én tipikus példája vagyok annak, hogy ha cipővásárlásra kerül a sor, valahogy mindig fehéret választok. De amellett, hogy a fehérek általában a legszebbek, van egy nagy hátrányuk: sajnos nem sokáig maradnak ilyen meseszépek.
vous - 2016.04.19.
Így ragyogjon mindig a fehér tornacipőtök!

Szerintem ti is többször tapasztaltátok már, hogy a fehér csuka bizony nagyon hamar koszolódik. De nagy trendje van, mindaddig, amíg talán ez a láthatatlan cipő át nem veszi az irányítást. Hiába sikáljátok, sosem lesz olyan szép, mint amikor megvettétek. De no para! Van több megoldás is arra, hogyan varázsolhattok új cipőt a már agyonhordott lábbelitekből! A Purewow segítségével most elhoztam ezeket nektek.

Használjatok koszradírt!

Ez az, amit az égből küldtek le nekünk, fehér cipősöknek! Ennek segítségével könnyebben ki tudjátok szedni a vászonba beleragadt koszt.

Fehér ecetet rá!

Öntsetek egy kevés fehér ecetet egy rongyra vagy egy papírtörlőre és töröljétek vele végig a cipőtöket. Hatásosabb lesz, mintha sima vízzel vagy valamilyen mosószerrel csutakolnátok a lábbelit.

Próbáljátok meg a sampont!

Forrás:
pexels.com

Ha már tényleg menthetetlen a helyzet, ott a jó öreg sampon, ami nemcsak a hajatokat menti meg, hanem ebben az esetben a cipőtöket is. Ragadjatok meg egy rongyot, vagy egy már nem használt fogkefét és nyomjatok picit a samponból, fontos, hogy mellé használjatok meleg vizet. A kettőt együtt dörzsöljétek el a koszos folton addig, amíg az el nem tűnik onnan.

Cseréljétek a fűzőket!

A fűzők sokkal koszosabbak tudnak lenni, mint maga a cipő. Ismerős a helyzet? Akkor irány a bolt, egy pár fűző igazán nem fogja megterhelni a pénztárcátokat. Ráadásul a tiszta fűzőtől a tornacipőtök is makulátlanabbnak fog tűnni.

Fehér körömlakkot is bevethettek

Bátran hangzik, tudom. De mit veszíthettek? A tornacipő felső része és az orra folyamatosan lekopik vagy megkarcolódik. Egy fehér körömlakkal simán korrigálhatjátok a helyzetet.

Ha szorgalmasak és kreatívak vagytok, nem kell megválnotok a kedvenc cipőtöktől!

Ha pedig már a divatos csukáknál tartunk, szerintetek milyen cipőt viselt egy nemrég megtalált múmia?

Ajánlott cikkek