Egyéb kategória

Ehhez inkább üljetek le: Khloé Kardashian könyvrendezési tanácsokkal lát el titeket!

Khloé Kardashian jó tanácsokkal próbál ellátni bennünket a könyvrendezés terén. Lássuk, a nagy könyvmolyok hasznát tudják-e venni!
vous - 2016.04.16.
Ehhez inkább üljetek le: Khloé Kardashian könyvrendezési tanácsokkal lát el titeket!

A Bustle Khloé Kardashian azon tanácsait osztotta meg, amelyekből megtudjuk, hogyan érdemes elrendeznünk az olvasmányainkat. Aki szereti a precízséget, a szervezettséget, legalább adja meg az esélyt, és olvassa el a tanácsait:

1.Rendezzük színek szerint a könyveinket!

Nahát, Khloé, köszönjük szépen! Nem meglepő ez attól, aki a cipőitől kezdve az édes kis kekszekig mindent szín szerint elrendez. Ezek szerint a könyveket is.:)

2. Tegyük sorba méret szerint!

Várható volt. És az is, hogy az efféle rendezettség Khloét nyugalommal tölti el. Akkor minket is!

3.Dobjuk fel dekorációval!

Forrás:
pexels.com

Na már most ha szépen elrendeztük a könyveinket, zavarjuk össze mindenféle dekorral, csajok!

A viccet félretéve, köszönjük szépen a jó tanácsokat Khloénak, igazán kedves. Csak nem értjük, hogy ebben mi az új! Ki az, aki eddig nem ilyen szempontok szerint rendezte a könyvespolcát?

Ti egyébként mennyire ügyeltek a könyvespolc rendezettségére?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.