Egyéb kategória

Ilyet még nem láttatok! Fekete esküvői ruhában állt oltárhoz a menyasszony

Egy beauty blogger, Sophie Cachia fekete esküvőt tartott. Az egyedi színválasztással pedig elérte, hogy mindenki a ruhájáról beszéljen. A díszlet, sőt a koszorúslányok is feketébe borultak, de a menyasszony ruhája mindent vitt!
vous - 2016.04.14.
Ilyet még nem láttatok! Fekete esküvői ruhában állt oltárhoz a menyasszony

Amikor egy, a 20-as éveiben járó nő elképzeli az esküvőjét, akkor a szemet gyönyörködtető fehér ruha szinte biztos, hogy szerepel a vágyak között. A kivételek közé tartozik Sophie Cachia beauty blogger, aki soha nem szeretett volna olyan lenni, mint a többiek. Az ő választása a fekete ruhára esett.

Nemcsak a nap főszereplője, hanem a koszorúslányok is fekete ruhakölteményekben voltak. Sophie nem érzi úgy, hogy ezzel egy hagyományt tört volna meg, egyszerűen csak ezt szerette volna – írja a Daily Mail. Az Antony Montesano ruha sellőszabású, csipkés és ébenfekete színű volt. A ruhát pedig egy idén divatos, élénk színű csokorral koronázta meg. A legszebb csokorkölteményeket egyébként megcsodálhatjátok egy korábbi cikkemben.

Íme az ébenfekete esküvői ruha:

Ti választanátok fekete ruhát az esküvőtökre?

Április 14-e egyébként Koreában a Black Day ünnepe, így egy egész napot szenteltünk neki a VOUS-n is. Ha arról olvasnátok, hogyan tehetitek otthonosabbá a lakásotokat ezzel a színnel, akkor kattintsatok ide, ha pedig kíváncsiak vagytok arra, milyen híres filmcímekben szerepel a fekete, akkor arról ITT olvashattok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.