Egyéb kategória

Ilyet még nem láttatok! Fekete esküvői ruhában állt oltárhoz a menyasszony

Egy beauty blogger, Sophie Cachia fekete esküvőt tartott. Az egyedi színválasztással pedig elérte, hogy mindenki a ruhájáról beszéljen. A díszlet, sőt a koszorúslányok is feketébe borultak, de a menyasszony ruhája mindent vitt!
vous - 2016.04.14.
Ilyet még nem láttatok! Fekete esküvői ruhában állt oltárhoz a menyasszony

Amikor egy, a 20-as éveiben járó nő elképzeli az esküvőjét, akkor a szemet gyönyörködtető fehér ruha szinte biztos, hogy szerepel a vágyak között. A kivételek közé tartozik Sophie Cachia beauty blogger, aki soha nem szeretett volna olyan lenni, mint a többiek. Az ő választása a fekete ruhára esett.

Nemcsak a nap főszereplője, hanem a koszorúslányok is fekete ruhakölteményekben voltak. Sophie nem érzi úgy, hogy ezzel egy hagyományt tört volna meg, egyszerűen csak ezt szerette volna – írja a Daily Mail. Az Antony Montesano ruha sellőszabású, csipkés és ébenfekete színű volt. A ruhát pedig egy idén divatos, élénk színű csokorral koronázta meg. A legszebb csokorkölteményeket egyébként megcsodálhatjátok egy korábbi cikkemben.

Íme az ébenfekete esküvői ruha:

Ti választanátok fekete ruhát az esküvőtökre?

Április 14-e egyébként Koreában a Black Day ünnepe, így egy egész napot szenteltünk neki a VOUS-n is. Ha arról olvasnátok, hogyan tehetitek otthonosabbá a lakásotokat ezzel a színnel, akkor kattintsatok ide, ha pedig kíváncsiak vagytok arra, milyen híres filmcímekben szerepel a fekete, akkor arról ITT olvashattok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.