Egyéb kategória

A nap híre: Melissa McCarthy visszatér a Szívek szállodájába!

Mióta bejelentette a Netflix, hogy négy epizódban folytatják a Szívek szállodáját, nagy kérdés volt, hogy Melissa McCarthy elvállalja-e a szerepet. A színésznő csütörtökön jelentette be Ellen DeGeneres műsorának felvételén, ami pénteken kerül adásba.
vous - 2016.04.08.
A nap híre: Melissa McCarthy visszatér a Szívek szállodájába!

Sookie visszatér a Szívek szállodájába! Nem kérdés többé, újra találkozhatunk vele Stars Hollow utcáin. A folytatás bejelentése óta Melissa részvétele vetette fel a legtöbb kérdést, hiszen az utóbbi években felfelé ível a filmes karrierje, gondoljatok csak a Női szervekre, a Tammyra, vagy a mozikban most megjelent Főnökre az elmúlt évekből. Mind szupervicces és a színésznő zseniálisan hozza a karaktereket. Azonban Melissa nem felejti, honnan indult és nagy örömünkre ismét Sookie bőrébe bújik.

A jó hírt Ellen DeGeneresnek mondta el a műsor felvételén, ahová épp a szerződés aláírása után érkezett.

Ha pedig Szívek szállodája hiányban szenvedtek, akkor olvassátok el, hogy mit tanított az életről a Szívek szállodája, vagy nézzétek meg, hogy mikor tudtunk teljesen együttérezni Roryval. Vagy nézzétek meg, milyen hasznos tippeket szedtünk csokorba nektek a 15. születésnapjuk alkalmából.

Ajánlott cikkek