Egyéb kategória

Mensi-szoknya robbantott ki vitát az interneten

Világhírűvé vált egy szoknya, miután valaki a rajta lévő virágmintáról egy vérfoltra asszociált. Azóta az emberek vírusmód osztják a képet az ominózus ruhadarabról, és arról tanácskoznak, hogy ez most vérciki vagy nem.
vous - 2016.04.08.
Mensi-szoknya robbantott ki vitát az interneten

Hatalmas botrányt okozott a J. C. Penney fehér szoknyája, amin lila, virág alakú minta helyezkedik el a jobb comb mentén, oldalt. Egyébként szerintem iszonyú szép.

Csak, ugye, mint minden szoknya, ez is elcsúszik, így a minta is elmozdul, és máris azt a látványt nyújtja, mintha éppen menstruálós balesetünk lett volna. Bár az én meglátásom szerint ez túlzás, hiszen a szín nem vérpiros, mindenesetre így indult el a mensi-szoknya karrierje a világhálón, ahol több százan vitatkoznak azon, ciki-e a ruhadarab vagy sem.

Én kicsit úgy érzem, túl van lihegve ez a dolog. A menstruációról szerintem már lehet elég nyíltan beszélni, és ha már így témánál vagyunk, akkor a punciról is. Különben meg mi van, ha pont középre került volna az a minta? Az én szememben ez a ruha az, ami: szoknya virágmintával.

Ti mire asszociáltok, ha ránéztek? Mensi-szoknyára vagy egy szoknyára virágmintával?

Ajánlott cikkek