Egyéb kategória

Fenékformálás mesterfokon: így lesz a kicsiből nagy, a nagyból kicsi

Ha megkértek egy férfit, hogy írja le egy nő alakját, akkor egészen biztos, hogy a felsorolásban szereplő mondatok között előkelő helyen fognak állni azok, amelyek leírják, milyen a nő hátsó fele. Mi, nők éppen ezért sokkal kritikusabbak vagyunk a hátsónk méretével kapcsolatban, mint bármi mással magunkon. Sokan elégedettek, de vannak, akik kevésbé, így szeretnék, ha a hangsúly inkább más előnyös részükre terelődne.

vous - 2022.01.05.
Fenékformálás mesterfokon: így lesz a kicsiből nagy, a nagyból kicsi

Ahogyan azt már sokszor leírtam, az öltözködéssel rengeteg minden korrigálható az alakunkon. Nem mindegy, hogy milyen színeket, mintákat és fazonokat viselünk. Ebben próbálok nektek hétről hétre újabb tanácsokat adni. Hiszen nagyon fontos, hogy ismerjük és reálisan szemléljük az alkati sajátosságainkat. Fogadjuk el azokat a dolgokat, amelyeket eddig hibának éreztünk, és fordítsuk az előnyünkre.

Ez hosszú és nehéz folyamat, de ha végigveszitek a külső tulajdonságaitokat, észre fogjátok venni, hogy sok olyan részlet van rajtatok, amely szép, és csak arra vár, hogy kihangsúlyozzátok. Koncentráljatok ezekre, amikor nézitek magatokat a tükörben, és amikor vásároltok.

A hátsótokon kemény és kitartó munkával sokat tudtok alakítani, viszont ha gyors és azonnali eredményre vágytok, kövessétek az öltözködési tippeket, amelyeket az alábbiakban megosztok veletek.

feszesítés

Megtaláltuk a feszes fenék 3 titkát!

Sajnos a feszes fenék nem terem magától. A tökéletes popsiért bizony tenni kell. Most azokhoz szólunk, akik nem szeretnek edzőterembe járni, mégis szép kerek hátsóra vágynak. Ha mindennap szántok rá egy kis időt, garantáltan meglesz az eredménye. 

A gyakorlatokért kattintsatok a cikkre!

Ha elégedettek vagytok, így hangsúlyozzátok:

VOUS-tipp #1

Viseljetek szűk ruhadarabokat!

Ha a feneketek kifejezetten formásnak találjátok, bátran viseljetek szűk ruhadarabokat. A ceruzaszoknya tökéletesen megmutatja az alakotokat, tökéletesen simul, miközben láttatja a kerek formákat.

Ha nem szeretnétek teljesen szűk ruhát viselni, nyugodtan ellensúlyozzátok felül bő felsőkkel, ingekkel. Ha ilyen ruhadarabokkal nagyítjátok a felső részeiteket, az alsó optikailag kisebbnek fog tűnni.

VOUS-tipp #2

Formáljátok a hátsótokat nadrágokkal!

Korábban már olvashattatok arról, hogy milyen zsebfazonokkal tudjátok az alakotokat formálni. Ezt vásárláskor mindenképpen tartsátok szem előtt. 

Már több márka kínál push-up farmereket, amelyeket viselve a feneketek kerekebbnek és feszesebbnek tűnik majd. Ne féljetek élni az efféle trükkökkel.

Válasszatok olyan nadrág- és farmerszabásokat, amelyek a fenékrészen szépen simulnak és szűkebbek. A slim-fit fazonok ideálisak, de a bő szárú nadrágokat is viselhetitek, ha azok a hátsón és a csípőn feszes fazonúak.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

VOUS-tipp #3

Találjátok meg a megfelelő szabásokat!

Az íves szabásvonalak kerekítik a hátsót. Vásárláskor keressetek olyan darabokat, amelyeken a fenék környékén ívelt zsebek, tűzések és szabásvonalak vannak.

A magas derék előnyös, mivel hosszítja a lábakat, és kerekebbnek mutatja a popsit, valamint karcsúbbnak a derekat. Viseljetek hát magas derekú szoknyákat vagy nadrágokat.

Ha elégedetlenek vagytok, így korrigáljátok:      

Ha túl nagy:

VOUS-tipp #4

Viseljetek sötét színeket!

A sötét színek optikailag vékonyítanak, így ha elégedetlenek vagytok a hátsótok méretével, válasszatok inkább az alsó területre sötét színű ruhákat. Kerüljétek el a nagy mintákat, a csíkokat és a világos színeket!

Ha olyan ruhát választotok, ami több kontrasztos darabból van összevarrva, alapszabály, hogy a sötét színek a test kiállóbb részein legyenek, ez esetben a csípőnél és a ruha oldalánál.

VOUS-tipp #5

Találjátok meg a megfelelő fazonokat!

A deréktól bővülő szoknyafazonok előnyösek azok számára, akik szeretnék a hátsójukról elterelni a figyelmet. Viseljetek bátran tulipánszoknyákat, körszoknyákat, és kerüljétek el a túl szűk fazonokat. Arra viszont mindenképpen figyeljetek, hogy ezek a szoknyák ne legyenek túl fodrosak, túl sok rétegűek, vagy olyanok, amelyeken túl sok redőzés és húzás van. Ugyanis ezek optikailag nagyítják azt a részt, amelyet kevésbé szeretnétek hangsúlyozni.

ruhadarabok a tökéletes fenékért

A legjobb ruhaválasztások a tökéletes fenékért

Amelyik lánynak egyenes haja van, hullámosat szeretne, és fordítva, amelyiknek kis cicije, nagy melleket, és fordítva, de egy dologban minden lány egyetért: formás, kerek feneket szeretnénk. Lehetőleg kőkemény edzés nélkül. Ez persze lehetetlen, de a jól megválasztott ruhákkal csalhatunk egy kicsit.

A teljes cikket, az alábbi linken érhetitek el!

VOUS-tipp #6

Tegyetek valamit a derekatokra!

Nyugodtan kössétek a derekatokra a kedvenc ingeiteket, dzsekiket vagy farmerkabátokat. Ezzel is keskenyíthetitek a csípőrészt.

Ha túl kicsi vagy túl lapos:

VOUS-tipp #7

Ne féljetek a mintáktól és az izgalmas szabásoktól!

Ha optikailag szeretnétek nagyítani a hátsótokat, válasszatok olyan ruhadarabokat, amelyek arra a területre vonzzák a tekintetet. Lehet mindez akár a minták miatt – bármilyen léptékű minta megengedett – vagy a szabás miatt. Válasszatok izgalmas, változatos szabású alsórészeket, amelyeken a nagyítandó részen minták, zsebek, redőzések vagy övek vannak.

VOUS-tipp #8

A világos színek legyenek a ruhatáratok alapjai!

A fényes vagy csillogó textilek, illetve a világos színek vonzzák a tekintetet, csakúgy, ahogyan az izgalmas textúrájú anyagból készült ruhák is.

Kerüljétek a feketét és a sötét árnyalatokat.

Bónusz VOUS-tipp:

Legyen az önbizalmatok a leghangsúlyosabb kiegészítőtök. Hozzátok ki a lehető legjobbat abból, amitek van, és ne feledjétek, egy okosan átgondolt női ruhatárral minden korrigálható.

Ajánlott cikkek