Egyéb kategória

Cukiság kimaxolva: sünis kávézó nyílt és nem tudunk betelni vele

Már hallottunk cicás és kutyás kávézókról, ahol italunk kortyolgatása közben a kisállatokat simogathatjuk és élvezhetjük a társaságukat. Tokió azonban szintet lépett, megnyitotta az első kávéházat, ahol süniket lehet dédelgetni.

vous - 2016.04.07.
Cukiság kimaxolva: sünis kávézó nyílt és nem tudunk betelni vele

Idén februárban nyílt meg az első sünis kávézó Tokióban, ami hatalmas sikert aratott. Alig lehet szabad asztalt találni mióta megnyitott – írja a Mashable.

Japánban gyakoriak a sünik, mint házi kedvencek, megértjük őket

Az állatkák külön terráriumokban élvezik a látogatók vendégszeretetét

Meg akartuk mutatni a sündisznók báját, és be akartuk bizonyítani, hogy nem is olyan nehéz velük bánni – mondja a kávézó tulaja.

Őt egész biztosan megsimogatnánk mi is

Ti beülnétek ide kávézni?

Címkék: #kávézó #sün #süni
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.