Egyéb kategória

Csokorcsodák esküvőre: a legtrendibb virágköltemények idén

Ha idén nyáron tartjátok az esküvőtöket, vagy koszorúslányok lesztek, akkor figyeljetek jól, hogy mi a menő idén az esküvői csokrokban. Ha pedig simán csak szeretitek a virágokat, akkor gyönyörködjetek a szebbnél szebb csokorkölteményekben.
vous - 2016.04.07.
Csokorcsodák esküvőre: a legtrendibb virágköltemények idén

Az egyik legfontosabb kiegészítője a menyasszonynak nem más, mint a csokor, ezért ne kapkodjátok el a döntést. Nézzétek végig a Purewow listáját a legtrendibb csokrokról, tuti ihletet nyertek belőle.

1. Pozsgások

Egzotikus, különleges csokrot kaphattok, ha valamilyen pozsgás növényt kértek bele. A protea például jó választás lehet.

2. Klasszikus

Kérjetek hatalmas fehér rózsákat sok zölddel és higgyétek el, gyönyörű lesz a végeredmény. Egyszerű, de nagyszerű megoldás.

3. Természetes

Válogassatok a vadvirágok közül bátran, csodás megoldás esküvői kiegészítőnek egy mezei virágokból összeállított kedves kis csokor.

4. Élénk színek

Vigyetek egy kis színt a fehérségbe és a csokrotok legyen lilás-bordós árnyalatú. Az esküvői fotókon is jól fog mutatni.

5. Romantikus

Ha a visszafogottabb színeket kedvelitek, akkor a rózsaszín-fehér összeállítás a nyerő. Idén az egyik divatszín a babarózsaszín, amivel nem tudtok melléfogni.

@cozyposies által közzétett fénykép,

Nektek milyen az álomcsokrotok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.