Egyéb kategória

Vége a szenvedésnek! Így pucolhattok krumplit pillanatok alatt

Na, ki gyűlöl közületek krumplit hámozni? Meg úgy egyáltalán bármit is? Ugye, hogy ugye? Ha valamivel, a krumplihámozással szerintem hadifoglyokat lehetne vallatni.
vous - 2016.04.02.
Vége a szenvedésnek! Így pucolhattok krumplit pillanatok alatt

Már a narancshámozás is felér egy rémálommal, bár arra már mutattunk nektek nem is egy, hanem kettő szuperhatékony módszert, kár, hogy ez nem alkalmazható minden hámozandó gyümölcsre és zöldségre. Eszter az én kérésemre megosztotta velem a gránátalma-pucolás nagy titkát, én pedig – dobpergés, trombitaszó – a krumplihámozásra hoztam nektek egy eszméletlen király módszert.

Mától nemcsak narancs- és gránátalma-, hanem krumplihercegnők is lehettek ezzel a krumplihámozó módszerrel!

Nincs többé hámozóval összekaszabolt ujj!

A lényeg annyi a PureWow videója szerint, hogy a krumplit, miután felteszitek főni, és készre fő, jeges vízbe teszitek 5 percre. Utána pedig szinte a kezetekbe ájul a héja. Zseniális!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!