Egyéb kategória

Britney Spears nosztalgiázott: így bandázott együtt Leonardo DiCaprióval

Britney mostanában nem tud leállni. Az épp Hawaiin nyaraló énekesnő nemrég egy jól ismert hashtaggel ellátott képet osztott meg a közösségi oldalán. A #throwback, azaz #visszaemlékezés fotón nem mással, mint Leonardo DiCaprióval szerepel, körülbelül 15 évvel ezelőtt.
vous - 2016.04.02.
Britney Spears nosztalgiázott: így bandázott együtt Leonardo DiCaprióval

A visszaemlékezős kép őrületének abszolút nyertese Britney, aki remek formában van, és bebizonyította, hogy a teste nem követeli meg a Photoshopot. Amíg a bolygó kapitánya, Leonardo DiCaprio Indonéziában menti a kihalástól veszélyeztetett állatokat és az esőerdőket, addig Britney csütörtökön kiposztolt egy nagyjából század eleji közös képet kettejükről.

A képre közel sem lehet azt mondani, hogy menő, főként Leo kéztartása miatt, amiről lerí, bizony jó pár évvel ezelőtt készült a fotó. Azért köszönjük Britney-nek, hogy megmutatta nekünk, jól szórakoztunk rajta!

Nem Britney az egyetlen, aki jól elszórakozik a #throwback képekkel. Mutatok még 5 gyöngyszemet, amit a hírességek visszaemlékezős kép gyanánt osztottak meg.

Kim Kardashian és baránői Spice Girlsnek öltöztek az iskolában. Kitaláljátok, ki volt Kim?

Taylor Swift mint Teletabi

Adele „bájos” kislányként

Throwing it way back with this! Thank you for all the love, I am so blown away. X #TBT

@adele által közzétett fénykép,

Blake Lively és szülei – már tudjuk, honnan örökölte a szépségét

#TeenWitch ( @robynlively ) #BradTheRedHotLover , and me …I’m only clear on why ONE of us is shirtless.

Blake Lively (@blakelively) által közzétett fénykép,

Ezt a képet pedig arra az esetre, ha elfelejtenénk, hogy Gisele Bündchen SOHA egy másodperc erejéig sem volt csúnya

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.