Egyéb kategória

Britney Spears nosztalgiázott: így bandázott együtt Leonardo DiCaprióval

Britney mostanában nem tud leállni. Az épp Hawaiin nyaraló énekesnő nemrég egy jól ismert hashtaggel ellátott képet osztott meg a közösségi oldalán. A #throwback, azaz #visszaemlékezés fotón nem mással, mint Leonardo DiCaprióval szerepel, körülbelül 15 évvel ezelőtt.
vous - 2016.04.02.
Britney Spears nosztalgiázott: így bandázott együtt Leonardo DiCaprióval

A visszaemlékezős kép őrületének abszolút nyertese Britney, aki remek formában van, és bebizonyította, hogy a teste nem követeli meg a Photoshopot. Amíg a bolygó kapitánya, Leonardo DiCaprio Indonéziában menti a kihalástól veszélyeztetett állatokat és az esőerdőket, addig Britney csütörtökön kiposztolt egy nagyjából század eleji közös képet kettejükről.

A képre közel sem lehet azt mondani, hogy menő, főként Leo kéztartása miatt, amiről lerí, bizony jó pár évvel ezelőtt készült a fotó. Azért köszönjük Britney-nek, hogy megmutatta nekünk, jól szórakoztunk rajta!

Nem Britney az egyetlen, aki jól elszórakozik a #throwback képekkel. Mutatok még 5 gyöngyszemet, amit a hírességek visszaemlékezős kép gyanánt osztottak meg.

Kim Kardashian és baránői Spice Girlsnek öltöztek az iskolában. Kitaláljátok, ki volt Kim?

Taylor Swift mint Teletabi

Adele „bájos” kislányként

Throwing it way back with this! Thank you for all the love, I am so blown away. X #TBT

@adele által közzétett fénykép,

Blake Lively és szülei – már tudjuk, honnan örökölte a szépségét

#TeenWitch ( @robynlively ) #BradTheRedHotLover , and me …I’m only clear on why ONE of us is shirtless.

Blake Lively (@blakelively) által közzétett fénykép,

Ezt a képet pedig arra az esetre, ha elfelejtenénk, hogy Gisele Bündchen SOHA egy másodperc erejéig sem volt csúnya

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon