Egyéb kategória

Leonardo DiCaprio végre Oscar-díjas színész lett!

Végre vége az Oscarról lecsúszott Leonardo DiCaprio mémeknek! A színész ugyanis idén, hosszú évek várakozása után, hazavihette a díjat.
vous - 2016.02.29.
Leonardo DiCaprio végre Oscar-díjas színész lett!

2016 nem lesz a sírdogáló Leo mémek éve, 22 évvel az első Oscar-jelölése után ugyanis végre díjra váltotta jelölését a színész. Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmmel az elmúlt időben az összes fontos díjat begyűjtötte, így szinte borítékolható volt, hogy ez az Oscar végre az ő díjátadója lesz. Az biztos, még nekünk is nagy kő esett le a szívünkről, de milyen lehetett a győzelme pillanata az egész világon? Mi elképzeltük! Sőt, az is biztos, ha a jövőben elmegyünk randira Leonardo DiCaprióval már nem lesz kínos az Oscar-téma. Huh!

Persze azon lehet vitatkozni, hogy tényleg A visszatérőben nyújtott alakítása volt-e az Oscar-díjas teljesítmény, mi mindenesetre gratulálunk a színésznek!

Forrás:
afp

A színész a díját elsősorban a stábnak köszönte meg, Tom Hardyt ki is emelte beszédében, akit nemes egyszerűséggel testvérének nevezett. Ám a beszédben kitért a környezetszennyezés és a klímaváltozás veszélyeire, mint mondta:

A visszatérő a természethez való visszatérésről szól.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség
Ajánlott cikkek