Egyéb kategória

Leonardo DiCaprio végre Oscar-díjas színész lett!

Végre vége az Oscarról lecsúszott Leonardo DiCaprio mémeknek! A színész ugyanis idén, hosszú évek várakozása után, hazavihette a díjat.
vous - 2016.02.29.
Leonardo DiCaprio végre Oscar-díjas színész lett!

2016 nem lesz a sírdogáló Leo mémek éve, 22 évvel az első Oscar-jelölése után ugyanis végre díjra váltotta jelölését a színész. Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmmel az elmúlt időben az összes fontos díjat begyűjtötte, így szinte borítékolható volt, hogy ez az Oscar végre az ő díjátadója lesz. Az biztos, még nekünk is nagy kő esett le a szívünkről, de milyen lehetett a győzelme pillanata az egész világon? Mi elképzeltük! Sőt, az is biztos, ha a jövőben elmegyünk randira Leonardo DiCaprióval már nem lesz kínos az Oscar-téma. Huh!

Persze azon lehet vitatkozni, hogy tényleg A visszatérőben nyújtott alakítása volt-e az Oscar-díjas teljesítmény, mi mindenesetre gratulálunk a színésznek!

Forrás:
afp

A színész a díját elsősorban a stábnak köszönte meg, Tom Hardyt ki is emelte beszédében, akit nemes egyszerűséggel testvérének nevezett. Ám a beszédben kitért a környezetszennyezés és a klímaváltozás veszélyeire, mint mondta:

A visszatérő a természethez való visszatérésről szól.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.