Egyéb kategória

Hosszú Katinka kopaszra borotválta a fejét!

Hosszú Katinka maximalista, és igazi példakép mindenki számára. Kitartása és szorgalma meghozta neki a várt gyümölcsöt, hiszen számos aranyérem birtoklója és országunk büszkesége. Úgy tűnik, nem elég azonban a mindennapos kemény edzés és az elszántság, a szigorú étrend betartása mellett Katinka még a hajától is megvált, hogy gyorsabb lehessen a vízben.
vous - 2016.04.01.
Hosszú Katinka kopaszra borotválta a fejét!

A nők egyik legféltettebb kincse a haj. Legyen az rövid vagy hosszú, egyenes vagy göndör, festett vagy természetes. A sportolók számára azonban a praktikum mindent felülír. Igyekeznek olyan frizurát vágatni maguknak, ami nem akadályozza őket az edzések, versenyek során. Hosszú Katinka is úgy gondolta, beveti a legbrutálisabb eszközöket az idei felkészülése során, és kopaszra vágatta a haját.

A hírt Facebookon osztotta meg rajongóival:

Már sokszor említettem, hogy minden apró részletre próbálok odafigyelni a felkészülés során, hogy a nagy versenyen siker…

Közzétette: Katinka Hosszu – 2016. március 31.

Ne felejtsétek el azonban, hogy ma van április elseje, és Katinka jó szokása megviccelni ezen a napon mindenkit, tavaly például a mellnagyobbítással tréfálkozott.

Óriási hírem van! Miután rengetegen mondtátok, hogy jobban néznék ki nagyobb mellekkel, úgy döntöttem, hogy kés alá…

Közzétette: Katinka Hosszu – 2015. április 1.

UPDATE: a kopasz poszt után pár órával Hosszú Katinka videóban üzente meg, valóban csak viccelt, sőt meg is mutatta a kamerának dús sörényét:

Ne haragudjatok, remélem szerintetek is vicces volt! #ÁprilisBolondja #HWAPO #IronNation #IronLady English Translation: Hi guys! Unfortunately with my new hair I must wear a hat even in Florida so my head won’t get sunburned…BUT…I was just joking, I got you guys, April’s fools! #AprilsFools #HWAPO #IronNation #IronLady

Posted by Katinka Hosszu on Friday, April 1, 2016

Ajánlott cikkek