Egyéb kategória

45 éves lett a Trainspotting sármos színésze, Ewan McGregor

A Trainspotting főszerepe lökte be a karrierjét, éjjeliőrködött hullaházban, tanítgatta a leendő Darth Vadert és eljátszotta a saját klónját is – ráadásul Ewan McGregor mindeközben iszonyú sármos volt.
vous - 2016.03.31.
45 éves lett a Trainspotting sármos színésze, Ewan McGregor

45 évvel ezelőtt Skóciában egy tanárházaspár gyermekeként született Ewan McGregor, aki olyan tehetségesnek bizonyult a színjátszásban már egészen fiatalon, hogy 16 éves korában ott is hagyta a sulit a színészet kedvéért, a szülei pedig támogatták is ebben. A kilencvenes évek eleje színtársulatok, színiakadémiai képzések (többek között Daniel Craiggel és Jude Law-val közösen) és tévés munkák jegyében telt számára.

Karrierjéről és kalandos életútjáról ide kattintva még többet olvashattok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.