Egyéb kategória

Bámulatosan jógázik a kanadai miniszterelnök

Kanada miniszterelnöke, Justin Trudeau kétségtelenül sikeres a hivatásában, elvégre fölényes győzelemmel zárta a választásokat. De vajon mennyire sikeres a jógában?
vous - 2016.03.31.
Bámulatosan jógázik a kanadai miniszterelnök

Annyira, hogy egy haladó szintű, jó erőnlétet igénylő pózzal kápráztatta el követőit. A fotón egy úgynevezett Mayurasana, más néven páva póz látható. A kép vírusként terjed a Facebookon.

Canada’s Prime MInister #justintrudeau- practicing #mayurasana. Didn’t we say…#canadalovesyoga

Közzétette: David Gellineau – 2016. március 24.

A kanadai miniszterelnök nemcsak feleségétől tanult jógázni, hanem édesapjától, Pierre Trudeau-tól is, aki szintén miniszterelnök volt korábban. A fotó valószínűleg édesapja példájára készült, hiszen ő is „páváskodott” egy fotó erejéig 1970-ben.

Ti mit szóltok a jógázó miniszterelnökhöz?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.