Egyéb kategória

Zokogni fogtok: tudjátok, hány éves az első Harry Potter-könyv?!

Az idő múlása olyan, mint a homokszemek pergése. Homokszemek milliói folynak át a kezünk között, míg mi önfeledten élvezzük a könnyedségét és mit sem tudunk a gyorsaságáról.
vous - 2016.04.04.
Zokogni fogtok: tudjátok, hány éves az első Harry Potter-könyv?!

Mintha csak tegnap lett volna, amikor Avril Lavigne Girlfriend című számának hallgatása közben épp a kellő mennyiségű celluxdarabokat vagdostam a vadiúj BRAVO magazinból kitépett poszteremhez az ágyam sarkában üldögélve. Ha jól emlékszem, egy csíkos, térdig érő zokni volt rajtam, színkombinációban az épp aktuális kedvenc szoknyámhoz igazítva. Ami persze kicsit punkos volt, elvégre Avril is ilyet hordott.

Nem Avril az egyetlen olyan kultikus dolog, ami azóta valamiféle csoda folytán szépen lassan kiszivárgott az életemből. Ha most mindezeket előpakolnám, és ugyanazzal a lelkesedéssel és büszkeséggel mutatnám a mostani generációnak, valószínűleg két dolog történne: hangos nevetés, majd pirulás, hogy „öreg vagyok”. Ha rátok is igazak a következő állítások, bizony nektek is lehet, hogy könnybe lábad a szemetek, mennyi idő telt el azóta, hogy utoljára megvettetek egy nyalókat csak azért, mert menő tetkó volt hozzácsomagolva.

El sem hisszük, hogy már 13 éve került a mozikba a Némó nyomában

Forrás:
giphy.com

Hillary Duff már büszke anyuka

Forrás:
giphy.com

Harry Potter és a bölcsek köve könyv formájában már 19 éves

Forrás:
giphy.com

A tudat, hogy a 2000-ben születettek már 16 évesek

Forrás:
giphy.com

Alsóban már szinte minden gyereknek van okostelefonja

Forrás:
giphy.com

Ti mivel egészítenétek ki a listát?

Ajánlott cikkek