Egyéb kategória

Mi is jelent pontosan, hogy megújul az Instagram?

Ugye ti is észrevettétek, hogy a kedvenc hírességeitek sorra posztolják Instagramra a „TURN ON NOTIFICATIONS” fotókat? Ez az alkalmazás egyik újításának köszönhető, melynek lényege, hogy a képek és videók ne időrendi, hanem fontossági sorrendben kerüljenek ki a falaitokra.
vous - 2016.03.29.
Mi is jelent pontosan, hogy megújul az Instagram?

Az Instagram március 15-én jelentette be, hogy a felhasználók érdeklődéséhez jobban igazodva változni fog a képek és videók sorrendje az idővonalotokon. Ha beállítjátok, hogy értesítést kapjatok a legjobb barátnőtök vagy a kedvenc celebetek fotóiról, akkor amint megosztanak valamit, azt a telefonotok nyomban jelezni fogja. Fontos, hogy ezután is minden fotó és videó látható lesz, csak éppen más sorrendben. Az Instagram a Twitteren annyit azért leszögezett, hogy egyelőre még nem lesznek változások, majd értesítenek, ha valóban életbe lép az újítás.

Persze az Instagramon már el is kezdtek terjedni a „turn on notifications” fotók, melyekben a sztárok arra biztatják a követőiket, hogy kapcsolják be az értesítéseket, hogy még véletlenül se maradjanak le a fotóikról. Most ezek közül szemezgettünk.

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.