Krémsajtos-zöldfűszeres töltött paradicsom
Apró szemű vagy cseresznye-, datolyaparadicsom kell hozzá, krémsajt és némi zöldfűszer, kedvünk és lehetőségeink szerint, remekül működik kakukkfűvel, rozmaringgal, oregánóval, de akár petrezselyemmel vagy snidlinggel, kaporral is. A paradicsomot félbevágjuk, egy kiskanálnyi krémsajtot teszünk rá, megszórjuk a felaprított zöldfűszerrel. Akár be is tolhatjuk a sütőbe 5-8 percre tálalás előtt, a maradék krémsajtból pedig isteni sajttortát is készíthettek!
Szuper variáció, ha a félbevágott paradicsomra egy kávéskanálnyi pestót teszünk, arra egy falatnyi mozzarellát vagy kis reszelt parmezánt, és így sütjük a sütőben 10 percig. De Takács Nóri sült zöld paradicsomos finomságát is bevethetitek!
A másik kettő szuperfinom falat receptjéért kattintsatok át a Cookta oldalára, ahol több, más finomsághoz is kaptok útmutatást!