Egyéb kategória

Szex a hálón kívül: ezeken a helyeken bújnak össze legtöbbször a párok

Ha irigykedtek a barátnőtökre, aki hosszú ideje él már párkapcsolatban, nehogy azt higgyétek, hogy egyszerű az életük. A kapcsolat életben tartása törődést igényel, a szex pedig az egyik igen fontos alkotóeleme. Ha éppen ti vagytok az irigység tárgya és régóta együtt vagytok a párotokkal, akkor az intim perceitekbe vigyetek némi változatosságot tudatosan és mozduljatok ki a hálóból!
vous - 2016.03.24.
Szex a hálón kívül: ezeken a helyeken bújnak össze legtöbbször a párok

Mennyire vagyunk változatosak, ha szexről van szó? Ennek járt utána a Women’s Health magazin és megkérdezték olvasóikat a szokásaikról. Arra voltak kíváncsiak, hogy hálószobán kívül mi jön még szóba a mai 18–34 éveseknél, ha intim pillanatokról van szó.

A megszokott környezetből kimozdulva a legnépszerűbb a nappali volt 78%-kal. Valljuk be, kényelmes megoldás ez, hiszen a kedvenc sorozat végén nehéz kikelni a kanapéról. Vagy egy forró randi után hazaérve lehet, hogy a szenvedély nem engedi, hogy eljussunk a hálóig.

Forrás:
pixabay.com

Az ezüstérmes hely, ahol a párok egymásra találnak otthonukban a fürdőszoba. Ismét a kellemeset a hasznossal kötötték össze a teszt résztvevői. 74% gondolta úgy, hogy egy jóleső zuhany megtisztít és ellazít, amíg egyéb örömöket is átélnek.

Ezeket kevésbé praktikus és kényelmes, de annál izgalmasabb helyszínek követték a listán: sokan a mosókonyhára és a kocsira esküsznek. Biztos, hogy örök élmény egy-egy ilyen kiruccanás a szürke hétköznapokban és eltörpül mellette, hogy a fejetekre esik egy tisztítószeres üveg vagy egy adag vasalni való ruha.

Legyetek bátrak, újítsatok és a kapcsolatotok meg fogja hálálni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.