Egyéb kategória

Gal Gadot nem nagydarab, sem dúskeblű, a Batman vs. Superman mégis jó film

Csütörtökön debütál a magyar mozikban a Batman vs. Superman – Az igazság hajnala című szupermozi. Én már láttam a filmet, Wonder Woman szerepében Gal Gadot lenyűgöző.
vous - 2016.03.23.
Gal Gadot nem nagydarab, sem dúskeblű, a Batman vs. Superman mégis jó film

Nagyon kíváncsi voltam, nagyon akartam, hogy jól sikerüljön ez a crossover. Batman Superman ellen, ugye, jól hangzik? Izgatottan vártam a kedd délelőtti sajtóvetítést, ahol egy moziteremnyi újságíróval együtt megnéztem a filmet. Őszinte leszek, kettő dologra voltam kíváncsi: Ben Affleck Batman-játékára és Gal Gadot debütálására mint Wonder Woman. Mindkét elvárásomat felülmúlta Jesse Eisenberg mint Lex Luthor. Amennyire furcsálltam őt ebben a szerepben, annyira jól hozta a karaktert. Érte már megéri bemenni a moziba, de térjünk vissza Ben Affleckre és Gal Gadot-ra.

Ben Affleck először játszotta Batmant, féltem tőle, de nem kellett volna, igazán élvezhető az alakítása. Gal Gadot pedig női szemmel is vitte a filmet, leginkább a szépségével. Sok férfiban felháborodást keltett, hogy a színésznő alakítja az amazont, hiszen Wonder Woman izmos, a szó legjobb értelmében nagydarab és dúskeblű. Gal Gadot színésznő utóbbi két tulajdonságnak híján van. Ám ezeket mégsem lehet felróni neki. Szépsége megszépítette a játékát is.

Lányok, úgy, ahogy Valentin-napon most is érdemes ellátogatni a moziba és megnézni a Batman vs. Supermant, már csak a pasitok miatt is, de higgyétek el, titeket is el fog varázsolni a képregényes világ.

Nézzétek meg, milyen gyönyörűek voltak a Batman vs. Superman színésznői a londoni premieren!

Amy Adams (Lois Lane)

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP

Gal Gadot (Wonder Woman)

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.