Egyéb kategória

Vége a kislányos korszaknak: a fodor mától csábító!

Emlékeztek még, mikor kislánykorotokban beleptek benneteket a fodros ruhák? Akkor a fodor még a kislányok kiváltsága volt, tinédzserkorotoktól kezdve pedig már égő volt ilyen darabot viselni. Mostanáig.
vous - 2016.03.17.
Vége a kislányos korszaknak: a fodor mától csábító!

Mától ugyanis a fodor szexi. Egyre több fodros ruhában vonulnak végig a kifutón, használjátok hát bátran ti is! Egy lágy fodor az ingetek gallérján, a vállrészen dögösen romantikus tud enni. A méret egészen a kicsitől az extrém nagyságokig terjedhet, és igen, akár tetőtől talpig fodorba öltözhettek!

Íme némi inspiráció, hátha megtaláljátok a magatoknak valót! Nekem nagyon eladták a modellek ezeket a csodaszép darabokat!

✌ @liketoknow.it www.liketk.it/29Noc #liketkit #gingham #palmsprings

Blair Eadie / Atlantic Pacific (@blaireadiebee) által közzétett fénykép,

There's something about Santa Maria Del Fiore | see more on NATALIEOFFDUTY.COM

Natalie Suarez (@natalieoffduty) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.