Egyéb kategória

Vége a kislányos korszaknak: a fodor mától csábító!

Emlékeztek még, mikor kislánykorotokban beleptek benneteket a fodros ruhák? Akkor a fodor még a kislányok kiváltsága volt, tinédzserkorotoktól kezdve pedig már égő volt ilyen darabot viselni. Mostanáig.
vous - 2016.03.17.
Vége a kislányos korszaknak: a fodor mától csábító!

Mától ugyanis a fodor szexi. Egyre több fodros ruhában vonulnak végig a kifutón, használjátok hát bátran ti is! Egy lágy fodor az ingetek gallérján, a vállrészen dögösen romantikus tud enni. A méret egészen a kicsitől az extrém nagyságokig terjedhet, és igen, akár tetőtől talpig fodorba öltözhettek!

Íme némi inspiráció, hátha megtaláljátok a magatoknak valót! Nekem nagyon eladták a modellek ezeket a csodaszép darabokat!

✌ @liketoknow.it www.liketk.it/29Noc #liketkit #gingham #palmsprings

Blair Eadie / Atlantic Pacific (@blaireadiebee) által közzétett fénykép,

There's something about Santa Maria Del Fiore | see more on NATALIEOFFDUTY.COM

Natalie Suarez (@natalieoffduty) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!