Egyéb kategória

Elgondolkodtató, miért vett esemény utáni tablettát egy idegen lánynak a nő

A terhesség ijesztő, nem számít az életkor. Fontos tudni, hogy van lehetőség, ha váratlan helyzet lép fel és kiderül, hogy máris úton lehet a baba.
vous - 2016.03.17.
Elgondolkodtató, miért vett esemény utáni tablettát egy idegen lánynak a nő

A tinédzserek sajnos gyakran szembesülnek a nem kívánt terhességgel. Az ilyen helyzet hidegzuhanyként éri őket, és sokszor úgy érzik, rákényszerülnek a titkolózásra. Elsőként esemény utáni tablettát próbálnak szerezni, de mi van, ha nem tudják megfizetni?

Egy hölgy pont egy ilyen szituációba került lánynak segített úgy, hogy kifizette helyette a tablettákat. Az esetről pedig a Popsugarnak számolt be.

„A gyógyszertárban voltam és két tizenéves lány várakozott mellettem. Átlagos tinilányoknak tűntek, beszélgettek, nevetgéltek. A gyógyszerész az egyiket odahívta, majd alapvető kérdéseket tett fel neki a ciklusával kapcsolatban és továbbküldte a pénztárhoz fizetni. A lány az ár hallatán meglepődött, majd mondta, hogy ő úgy tudta, ingyenes. A barátnőjénél sem volt pénz” – kezdi a történetet az asszony.

Forrás:
pexels.com

„Felnéztem és láttam, hogy esemény utáni tablettát akar venni. Egy elkeseredett tinédzser volt, aki félt a szüleitől. Emlékszem, milyen volt tinédzserként esemény utáni tablettát venni. A szüleim megvertek volna, ha megtudják, így a barátomat kértem meg, hogy vegyen nekem. Akkoriban elég drága volt, így meg kellett kérje az édesanyját, hogy vegye meg, aki hála az égnek meg is tette.

Ez volt az a pillanat, mikor odaléptem és mondtam a lánynak, hogy hallottam a beszélgetésüket, és szeretném kifizetni neki, ha nem bánja. A lány felmutatta a gyógyszert, elmeséltem neki a saját történetem, és hogy ezzel szeretnék neki megspórolni egy kínos helyzetet. A lány beleegyezett.

Rengeteg ilyen történetről hallani. Szomorú, hogy tinédzserkorban ilyen nehéz helyzetbe kerülnek néha lányok, és sokszor úgy érzik, a problémájukat a szüleikkel sem oszthatják meg.

Szülők, tanuljatok belőle, legyetek nyitottak a lányotok problémáira! Segítsetek nekik, hogy egészségesen viszonyuljanak a szexualitásukhoz, és ne érezzék úgy, hogy valamit nem beszélhetnek meg veletek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.