Egyéb kategória

Elgondolkodtató, miért vett esemény utáni tablettát egy idegen lánynak a nő

A terhesség ijesztő, nem számít az életkor. Fontos tudni, hogy van lehetőség, ha váratlan helyzet lép fel és kiderül, hogy máris úton lehet a baba.
vous - 2016.03.17.
Elgondolkodtató, miért vett esemény utáni tablettát egy idegen lánynak a nő

A tinédzserek sajnos gyakran szembesülnek a nem kívánt terhességgel. Az ilyen helyzet hidegzuhanyként éri őket, és sokszor úgy érzik, rákényszerülnek a titkolózásra. Elsőként esemény utáni tablettát próbálnak szerezni, de mi van, ha nem tudják megfizetni?

Egy hölgy pont egy ilyen szituációba került lánynak segített úgy, hogy kifizette helyette a tablettákat. Az esetről pedig a Popsugarnak számolt be.

„A gyógyszertárban voltam és két tizenéves lány várakozott mellettem. Átlagos tinilányoknak tűntek, beszélgettek, nevetgéltek. A gyógyszerész az egyiket odahívta, majd alapvető kérdéseket tett fel neki a ciklusával kapcsolatban és továbbküldte a pénztárhoz fizetni. A lány az ár hallatán meglepődött, majd mondta, hogy ő úgy tudta, ingyenes. A barátnőjénél sem volt pénz” – kezdi a történetet az asszony.

Forrás:
pexels.com

„Felnéztem és láttam, hogy esemény utáni tablettát akar venni. Egy elkeseredett tinédzser volt, aki félt a szüleitől. Emlékszem, milyen volt tinédzserként esemény utáni tablettát venni. A szüleim megvertek volna, ha megtudják, így a barátomat kértem meg, hogy vegyen nekem. Akkoriban elég drága volt, így meg kellett kérje az édesanyját, hogy vegye meg, aki hála az égnek meg is tette.

Ez volt az a pillanat, mikor odaléptem és mondtam a lánynak, hogy hallottam a beszélgetésüket, és szeretném kifizetni neki, ha nem bánja. A lány felmutatta a gyógyszert, elmeséltem neki a saját történetem, és hogy ezzel szeretnék neki megspórolni egy kínos helyzetet. A lány beleegyezett.

Rengeteg ilyen történetről hallani. Szomorú, hogy tinédzserkorban ilyen nehéz helyzetbe kerülnek néha lányok, és sokszor úgy érzik, a problémájukat a szüleikkel sem oszthatják meg.

Szülők, tanuljatok belőle, legyetek nyitottak a lányotok problémáira! Segítsetek nekik, hogy egészségesen viszonyuljanak a szexualitásukhoz, és ne érezzék úgy, hogy valamit nem beszélhetnek meg veletek!

Ajánlott cikkek