Egyéb kategória

Kígyózó sor, elcserélt csomagok – Tippek, hogy túléljétek a postát

A posta maga egy klassz dolog: sosem tudhatod, mikor lep meg egy kedves levéllel, és azt sem tudhatod, mikor öl meg a kígyózó sor látványa este fél 8-kor. Túlélőtippek postai krízisekre.
vous - 2016.03.18.
Kígyózó sor, elcserélt csomagok – Tippek, hogy túléljétek a postát

Mekkora csomag lesz?

Legjobb kérdés, amit megkaphattok a postán, miközben alig várjátok, hogy a kezetekbe vehessétek a kínai oldalról rendelt ki tudja melyik csomagotokat. Oké, hogy azért kérdezik, hogy könnyebben megtalálják a sok ezer csomag közül, de őszintén: a kínaiaknál sosem lehet tudni. Legutóbb a pasim rendelt a forrasztó hobbijához egy 20 centis, gilisztavékony kábelt. Hát olyan nagy bubis levélbe csomagolták, hogy sírva röhögtünk, mikor felbontottuk. Szóval ha kérdezik, akkor kérdezzetek vissza: ön szerint?

Sorban állás

Az esetek nagy részében az emberek fél nyolc körül esnek be a postára, munka után, és persze mondani se kell, hogy akkora a sor, mint ide Lacháza. Nem, ezt nem lehet túlélni a Candy Crush Saga nélkül. De az is jó, ha felhívjátok anyukátokat és az összes rég elhanyagolt ismerőst.

Amikor az adóbevallásotok máshol landol

Én már átéltem, és ritka rossz érzés, amikor rátok tör a tudat, hogy emiatt felelőtlen állampolgár benyomását keltitek. Főleg, hogy a határidőről is lecsúsztok emiatt. Argh. ARGH. A NAV-ba besétálni külön emiatt = posta szorozva 10 000. Még több telefonálás, még több Candry Crush Saga.

Határidők után beérkező hivatalos levelek

Nem feltétlen a posta hibája, lehet a hivatalé is, de nem nagy öröm a befizetési határidő után kézhez kapni a csekket. Farkasüvöltés, az őrület határa és egyéb hasonló dolgok boldogítanak a levél felbontása után. Ezt nem is tudom, hogyan lehet túlélni ép idegekkel és ősz hajszálak nélkül.

Nektek van tippetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.