Egyéb kategória

Gönczi Gábor foglalja el Azurák Csaba helyét

Pár héttel ezelőtt váltották le a Tények hírigazgatóját, Azurák Csabát, akinek helyére a Story magazin korábbi főszerkesztője, Kökény-Szalai Vivien került. Most azonban a műsorvezetői státuszától is búcsúznia kell.
vous - 2016.03.08.
Gönczi Gábor foglalja el Azurák Csaba helyét

A Blikk úgy tudja, hogy Gönczi Gábor ül majd a helyére, akivel már a szerződést is aláírták. Egy állítólagos bennfentes, aki a neve elhallgatását kérte így nyilatkozott a történtekről:

Úgy tudjuk, már régóta szerették volna megszerezni Gönczit az RTL Klubtól, de mostanáig mindig ellenállt.

Forrás:
Facebook/Gönczi Gábor

Gönczi Gábor egyébként az RTL Klub indulása óta a csatornánál dolgozott, sőt, ő volt a Fókusz hírszerkesztője és műsorvezetője, így a TV2-höz való átigazolására szinte senki sem számított.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.