Egyéb kategória

Többé nem vernek át titeket a pasik, ha figyeltek az apróságokra

Ő az igazi, érzem. Csak úgy előkerült a semmiből a mindent elsöprő kisugárzásával, és egyből levett a lábamról. Én kellek neki, nekem ő kell, egy életen át, csak mi ketten, boldogan. Ez már tényleg az igaz szerelem! Vagy mégsem? Ne hagyjátok magatokat többé átverni!

vous - 2021.10.29.
Többé nem vernek át titeket a pasik, ha figyeltek az apróságokra

Nektek is ismerős? Kiderül a szerelmetekről, hogy nem az, akinek mutatja magát, rájöttök, hogy csak egy játék volt számára a kapcsolatotok, kiderült, hogy csak egyek vagyunk a sok közül, akiket hülyére vett. Mi persze vakon hittünk, bíztunk és szerettünk, teljesen feleslegesen. Most pedig itt állunk üresen, megtörve, ismét. De hogyan harcoljunk az átverés ellen? Honnan tudjuk, hogy megcsal?

A megcsalás utánra már van egy remek tanácsunk, de jobb, ha inkább el sem jutunk odáig. Jöjjön néhány remek tipp, amit ha betartotok, biztosan nem lesztek többé átverve.

Kerüljük az alacsony önbecsülésű srácokat

Azok a pasik, akik nincsenek kibékülve saját magukkal és nem képesek az önszeretetre, bizony titeket sem fognak szeretni úgy, ahogyan érdemlitek.

Forrás:
giphy.com

Egészséges családi kapcsolatok

Vessünk egy pillantást az életére és a kapcsolataira. Normális, egészséges kapcsolatot ápol a családjával és a barátaival? Kellően felelősségteljes és tudatos a pénzügyekben is? Ha igen, nem érhet meglepetés és felesleges fejtörés a későbbiekben sem.

Rossz viselkedés

Gondoljuk végig azokat a tetteket, amik a múltban bántottak bennünket a pasink részéről. Passzív-agresszív megnyilvánulások, kritika, kommunikációhiány, ridegség stb. Ha az aktuális férfi szintén elköveti ezeket a hibákat, ne tűrjétek szó nélkül. Ha a figyelmeztetés után sem képes változtatni, nincs miről beszélni, hiszen úgyis csak bántani fog titeket, ha hagyjátok.

Forrás:
giphy.com

Boldogság

Ha a pillangórepkedés helyett görcsös hajfájás kísér a találkozóra vele, bizony baj van. Bízzatok az ösztöneitekben és kövessétek nyomon az érzéseiteket a másik féllel kapcsolatban. Ha több a rossz, mint a jó, ideje továbblépni, elvégre a megfelelő kapcsolat boldog, nyugodt és kényelmes. Nehéz megnyílni, ez nem kétség, de csak olyannak érdemes, aki tesz is érte.

Forrás:
giphy.com

Szavak helyett tettek

A tetteink fejezik ki igazán, amit érzünk és gondolunk, nem a szavaink. Így azt figyeljétek, a pasi mit tesz meg értetek. Leígérheti a csillagos eget is, ha egyébként tíz perce nincs rátok. Na, az ilyen pasit jobb egyből útjára engedni!

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek