Egyéb kategória

Eltűnt az intimitás a kapcsolatotokból? – így találhatjátok meg újra

Sokan gondolhatjátok úgy, hogy az élet legfőbb mozgatórugója nem más, mint a szex. A szeretkezés valóban minden kapcsolatban fontos szerepet játszik, azonban nem szabad elfelejtenetek, hogy a hangsúlyt korántsem a szerelmi légyottok mennyiségére, hanem a minőségére kell helyezni. Hoztunk nektek három tippet, melyek segítségével igazán intim közelségbe kerülhettek a partneretekkel.

vous - 2016.03.08.
Eltűnt az intimitás a kapcsolatotokból? – így találhatjátok meg újra

Társadalmunk manapság folyamatosan olyan üzenetekkel bombáz minket, melyek mind azt sugallják, hogy a kapcsolataink a sok együttléttől lesznek megingathatatlanok. Ugyan elismerhetjük, hogy a testiség összekovácsoló erővel bír, de ennél azért törekedhettek sokkal többre is. Végeredményben a nőknek és a férfiaknak szükségük van arra, amit a szex nyújthat. De mivel is szolgálhat egy kis szerelmeskedés?

Legfőképpen intimitással, közelséggel és sok-sok oxitocinnal, vagyis boldogsághormonnal. Azonban mindezek elérésében magának az érintésnek van kulcsfontosságú szerepe, ami a mindennapi szerelmeskedésekből egyre inkább eltűnőben van. Hogy miként tudjátok visszacsalogatni az érintés erejét, az intimitást a kapcsolatotokba, most eláruljuk nektek.

1. Kényeztessétek egymást egy kis masszázzsal!

Forrás:
www.pexels.com

Gondolhatjátok azt, hogy egy kis érintéstől még nem fogjátok megváltani a világot. Pedig ezek a nem feltétlenül szexuális érintések képesek igazán erotikus hangulatot varázsolni a hálószobátokba. Éppen ezért ajánljuk nektek, hogy a hancúrozást megelőzően kezdjetek egy kis testmasszázzsal, mely nem csupán a napi feszültség levezetésére tökéletes, de ez az egyik legjobb módja annak, hogy azonnali kapocs alakuljon ki köztetek és párotok között. Sőt, használhattok hozzá speciális masszázsolajat is, hogy még forróbb legyen a hangulat.

2. Szánjatok időt az ölelkezésre!

Forrás:
www.pexels.com

Az emberek társas lények, éppen ezért sokszor szinte sóvárgunk egy kis összebújásért vagy ölelkezésért. Szoros napirend mellett is javasoljuk nektek, hogy mindig áldozzatok némi időt arra, hogy semmi mást ne csináljatok, csak ölelkezzetek. Elegendő lehet tíz perc is ahhoz, hogy a külvilág nyüzsgésétől elmenekülve nyugalmat találjatok partneretek karjaiban.

3. Merjetek kérni!

Forrás:
www.pexels.com

Bizonyára gyakran érzitek kellemetlennek azt, amikor kéréssel fordultok valakihez, legyen szó akár a társatokról, akár a főnökötökről. Azonban a párkapcsolatban élőknek most és mindörökké megtiltjuk, hogy hallgassanak! Ha ki meritek mondani azokat a kívánságokat, amikre a szívetek mélyén vágytok, az azt jelenti, hogy képesek vagytok komolyabb szintre emelni a közös életeteket. Szeretnétek, hogy cirógassa a hajatokat? Régóta vágytok arra, hogy a kedvesetek fürdessen meg titeket? Most nyugodtan lehettek kicsit önzőek, csak kérnetek kell!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.