Egyéb kategória

Tarolt a Liza, a rókatündér a Magyar Filmhéten

Vasárnap a 2. Magyar Filmhét esti gáláján tarolt a Liza, a rókatündér című film, emellett a Saul fia csapata újra örülhetett: különdíjat nyertek.
vous - 2016.03.06.
Tarolt a Liza, a rókatündér a Magyar Filmhéten

A Liza, a rókatündér alkotóit 15 kategóriában jelölték, ebből pedig 7 díjat sikerült elnyernie a filmnek.

A legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést ifj. Vidnyánszky Attila kapta a Veszettek című filmben nyújtott alakításáért. A legjobb női mellékszereplő Csákányi Eszter lett az Utóélet című filmben nyújtott teljesítményéért. A legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat Kulka Jánosnak ítélték oda a Félvilág című filmért.

Az Oscar-díjas Saul fia annak ellenére, hogy egy kategóriában sem volt jelölve, megkapta a Magyar Filmakadémia tagjainak különdíját.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.