Egyéb kategória

“Jack Sparrow feleségeként” vette át a díját Tóth Andi, szétszedték a kommentelők- Fotó

Szerda este került megrendezésre az idei GLAMOUR Women of the Year-gála, ahol Tóth Andi is a díjazottak között volt. Ám kinézete szokás szerint sokaknál kicsapta a biztosítékot.

vous - 2022.03.25.
“Jack Sparrow feleségeként” vette át a díját Tóth Andi, szétszedték a kommentelők- Fotó

A szervezők felhívták a résztvevők figyelmét arra, hogy idén a környezettudatosság jegyében rendezik meg az eseményt, így ha tehetik, ne vásároljanak új ruhát, inkább egy régi kedvencükben vonuljanak végig a “green carpet”-en.

Tóth Andi saját bevallása szerint egy nyaraláson viselt darabban jelent meg az eseményen. A tőle megszokott módon nem fogta vissza magát, a fekete miniruhát hosszú bőrcsizmával, fejkendővel és afrofonatos frizurájával tette különlegesebbé. “Az év énekesnője” cím mellett bezsebelt ezzel néhány kritikát is.

Elég kiábrándító.Eddig kezdtelek megkedvelni,azt gondoltam nő lettél.Le is fogok iratkozni.Botrányos!Szép igényes nő,hogy lehet ennyire ízléstelen.Önmaga leépítője…..

Itt most kb 30 évet öregedtél, nagyon rossz smink választás

Hát ez most nem jött össze…egyébként mikor pár kilóval több voltál csinosabb voltál..de ez csak egy vélemény

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.