Egyéb kategória

“Jack Sparrow feleségeként” vette át a díját Tóth Andi, szétszedték a kommentelők- Fotó

Szerda este került megrendezésre az idei GLAMOUR Women of the Year-gála, ahol Tóth Andi is a díjazottak között volt. Ám kinézete szokás szerint sokaknál kicsapta a biztosítékot.

vous - 2022.03.25.
“Jack Sparrow feleségeként” vette át a díját Tóth Andi, szétszedték a kommentelők- Fotó

A szervezők felhívták a résztvevők figyelmét arra, hogy idén a környezettudatosság jegyében rendezik meg az eseményt, így ha tehetik, ne vásároljanak új ruhát, inkább egy régi kedvencükben vonuljanak végig a “green carpet”-en.

Tóth Andi saját bevallása szerint egy nyaraláson viselt darabban jelent meg az eseményen. A tőle megszokott módon nem fogta vissza magát, a fekete miniruhát hosszú bőrcsizmával, fejkendővel és afrofonatos frizurájával tette különlegesebbé. “Az év énekesnője” cím mellett bezsebelt ezzel néhány kritikát is.

Elég kiábrándító.Eddig kezdtelek megkedvelni,azt gondoltam nő lettél.Le is fogok iratkozni.Botrányos!Szép igényes nő,hogy lehet ennyire ízléstelen.Önmaga leépítője…..

Itt most kb 30 évet öregedtél, nagyon rossz smink választás

Hát ez most nem jött össze…egyébként mikor pár kilóval több voltál csinosabb voltál..de ez csak egy vélemény

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!