Egyéb kategória

5 szépségtipp, amit el kell tanulnotok Leótól A visszatérő filmből

Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmje nemcsak operatőri és az Oscar-díj szempontjából fenomenális, hanem azért is, mert olyan rejtett üzenetekkel van tele, amiről arra kell gyanakodnom, hogy valójában nőknek készült azért, hogy ellássa őket szépség- és életmód-tanácsokkal.
vous - 2016.02.28.
5 szépségtipp, amit el kell tanulnotok Leótól A visszatérő filmből

Nem viccelek, ezt a rejtett üzenetet a Vogue dekódolta a filmből, és milyen jól! Itt van hát 5 nagyon hasznos életmódbeli tanács, amit jó, ha megfogadtok Hugh Glasstól. Elvégre ő az élő példakép arra, hogy hidratálni igenis kell, a fehérjediéta pedig igenis fontos. Ha ő túlélte ezekkel az irányelvekkel, kik vagyunk mi, hogy ellenkezzünk?! Vegyük is sorba, hogyan tért vissza Hugh, miután egy grizzly majdnem darabokra szedte!

Hidratáljatok!

Nem győzzük mi sem hangsúlyozni, hogy igyatok sok vizet, a testetek hidratálása nagyon fontos! Ezt valószínűleg Leo is megtanulta valamelyik modell barátnőjétől: a szép bőr titka a sok víz. Bár, míg ők a házi ízesített vizüket kortyolgatták, Hugh jeges patakokból, lehulló hópelyhekből nyert egy-egy kortynyi nedűt. Lebegjen ő a szemetek előtt, mikor délig még egy pohárnyi adagot sem erőltettetek le a torkotokon! 🙂

Éljen a paleo diéta!

Forrás:
giphy

Minden dietetikus mondja, hogy azok vagytok, amit megesztek, és azt is, hogy egyetek, hogy éljetek. Nos, Hugh ezt szó szerint vette, hiszen a túlélés egyetlen kulcsfontosságú része volt, hogy ételhez jusson. S mi másból is szerezhetett volna be energiát, mint fehérjéből? Vegyetek példát róla, aki könnyeit visszafojtva rágta meg a nyers bölényhúst vagy harapdálta egy hal fejét.

Aludjatok eleget!

Bizony, Hugh is tudta, hogy nem lesz ereje továbbmenni, és bosszút állni fia halálán, míg nem alussza ki magát! Gondoskodjatok róla, hogy meleg pizsamában vagy Hugh esetében frissen nyúzott lóbőrben melegen tartsátok a testeteket, és megadjátok a szervezeteteknek a frissítő, 8 órás alvást!

Ne mossátok meg a hajatokat!

Hugh szinte sosem mos hajat a túlélésért való küzdelme során, hacsak az esőt és a havat nem számítjuk annak, mégis szép, dús haja és szakálla van. Hiába, a helyes hajmosás titkát már sokan, sokszor próbálták megfejteni, úgy látszik, Hugh ebben is profi!

Tartsátok melegen magatokat!

Öltözzetek mindig az időjárásnak megfelelően, még ha sikítófrászt is kaptok a reggeli öltözködéstől, mert nem tudjátok eldönteni, milyen idő van kint. Hugh a szőrméinek köszönheti bivalyerős immunrendszerét, ezt tanuljátok el tőle ti is! Különben is, a szőrme sosem megy ki a divatból!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.