Egyéb kategória

Kezdő konyhatündéreknek kötelező – Három pofonegyszerű recept, amit képtelenség elrontani

Senki sem születik profi szakácsnak, a konyhai fortélyokat ki kell tanulni, meg kell tapasztalni. Érdemes egyszerű, „elronthatatlan” receptekkel kezdeni a tapasztalatszerzést, mert fontos, hogy minden főzés sikerélmény legyen. Három pofonegyszerű receptet mutatunk, amivel biztos a siker!

vous - 2016.02.26.
Kezdő konyhatündéreknek kötelező – Három pofonegyszerű recept, amit képtelenség elrontani

Azért, mert valami egyszerű, lehet ugyanakkor nagyon finom, gondoljunk például a tojásos nokedlire, a lecsóra vagy akár a remek olasz tésztaételekre. Persze a míves, sok alapanyaggal készülő ünnepibb és nagyobb tapasztalatot igénylő ételek sem megvetendőek, de nincs mindig szükség – és idő, kedv – a pepecselős fogásokhoz.

Három elronthatatlan, gyorsan és egyszerűen elkészíthető receptet mutatunk, amivel nem lehet mellényúlni, mert toplistás kedvencek, a receptekhez pedig részletes leírás tartozik fázisfotókkal.

Forrás:
Hámori Zsófia

Kíváncsiak vagytok? Keressétek a részleteket az újonnan indult Cookta oldalán, ahol más szuper recepteket is találhattok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.