Egyéb kategória

Mint a mesében: beleszerettünk a rózsaszín tóba

A víz általában átlátszó, mégis megannyi színárnyalattal párosítható. Láttuk már feketének, türkizkéknek, méregzöldnek, sötétkéknek – most pedig rózsaszínnek!
vous - 2016.02.25.
Mint a mesében: beleszerettünk a rózsaszín tóba

Csajok, ennek most nagyon fogtok örülni. A rózsaszín delfin után Ausztráliában fedezték fel a világ első rózsaszín tavát az 1800-as években. Nem vicc, tényleg rózsaszín!

Forrás:
Bid To Trip

A Recherche-szigetcsoport déli partjánál található Ausztrália egyetlen rózsaszín tava, a Hillier-tó, ami drágakőként ékeskedik a sűrű eukaliptuszerdők közt. A színe egy pohárban sem változik, hála a benne található vöröses mikroalgáknak, amik tele vannak antioxidánsokkal. Így a tó vize nemcsak gyönyörű, hanem egészséges is.

Forrás:
The Veox

Ez bizony nem Photoshop, a valóságban is ennyire gyönyörű színe van!

Forrás:
Bryan Anthonys

Mi imádjuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!