Egyéb kategória

Készítsetek a gyereketeknek tündéri Süsü-jelmezt farsangra!

Mindjárt farsang, és az anyukák már foghatják is a fejüket, hogy eleget tegyenek a csemeték kéréseinek. Nagy izgalom ez nekik, hiszen váltogathatják a kilétüket, az meg anyán múlik, hogy bírja-e a tempót.
vous - 2016.02.21.
Készítsetek a gyereketeknek tündéri Süsü-jelmezt farsangra!

Nem volt ezzel másképp kolléganőnk, Séllei Lilla sem. Az ő csemetéje háromszor is változtatott, előbb autószerelő akart lenni, majd Batman, aztán csak Süsü lett belőle. És hát mit is csinálna egy túlbuzgó anyuka, mint hogy nekiáll mindháromszor jelmezt varrni?

Lilla mulatságos kis történetét a nagy farsangi őrületről itt olvashatjátok el, megéri, jó inspiráció lehet nektek is, hiszen megtudhatjátok, hogyan készítsetek Süsü-jelmezt.

Forrás:
Séllei Lilla/flickr
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.