Egyéb kategória

A legtrendibb esernyők, amikkel a borongós napokba is stílust vihettek

Szóltak előre, hogy esni fog. Én meg csak legyintettem, hogy ugyan, úgyis mindig más lesz az idő, mint amilyet jósolnak. Hát, tévedtem, mert az „eső lesz a hétvégén” jelentés tényleg bejött a meteorológusoknak.
vous - 2016.02.13.
A legtrendibb esernyők, amikkel a borongós napokba is stílust vihettek

Ilyenkor pedig inkább ki sem teszem a lakásból a lábam. Egyrészt azért, mert nem szeretnék elázni, másrészt meg… nincs esernyőm. Eddig valahogy mindig letudtam egy gumicsizmával az eső kérdést, most viszont kezdek rájönni, hogy talán nem is olyan rossz, ha az ember lánya néha visz magával esernyőt, ha lóg az eső lába…

Épp ezért összegyűjtöttem az Instagram legtrendibb esernyőit, hogy inspirálódjunk együtt! Stílusosak, divatosak, örök darabok. Íme néhány kedvencem:

Címkék: #divat #esernyő #eső
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!